neljapäev, 20. november 2008

KATRIN SISKA SEIKLUSED AMEERIKAS

  • Lenna Kuurmaa pole enam ainus Ninjapiiga kaugel Ameerikas, kuna 17. novembril põrutas USA-sse paariks nädalaks ka Katrin Siska.
  • Reisi tõttu jäi Katil küll nägemata ühe tema lemmikartisti Tricky esinemine Tallinnas, aga see-eest plaanib kaunitar USA-s võimaluse korral NBA kossumängu vaatama minna ning ehk ka kontserte ja kohalikke joogastuudioid külastada...
  • Siin on tema kiri Vanilla Ninja Portaalile:
''Holaa,

Tricky on üks mu suurimaid lemmikuid, kuid kuna juba 17.nov Ussa põrutasin, siis jäi mul see elamus kahjuks saamata. Küll aga on plaanis siinkandis miskit head kuulama minna, täpsemalt veel midagi öelda ei oska. Võimalik, et lunastan hoopiski pileti NBA suurejoonelisele kossumängule, kui veel pileteid jagub.

Tagasi Eestisse tulen detsembris.
New York on muidu vapustavalt kift, siiani olen käinud läbi popimad vaatamisväärsused ning keskused, einestanud maitsvates ameerikalikes kohtades (nt pizza on siin väga mekkiv, samuti avastasin koha, kus on
lai valik värskeid suppe, kõik on parajad hõrgutised, tervislikud "mixid").

Eile seilasime siinse lõbusa seltskonnaga 3-tunnisel laevasõidul ümber Manhattani saare ("Manhattan cruise") ja nägin ära kõik New Yorki linnaosad (Staten Island, Brooklyn, Queens, Bronx ja ise pesitseme Manhattanil).

Sisukat ajaloolist juttu vestis kohalik ameeriklane laeva kõllidest vahetpidamata terve reisi kestel, möödusime lähedalt ka Vabadussambast, Ellis Islandist, Brooklyn Bridgest, Chrysler Buildingust ja Empire State Buildingust (see on nyyd taas kõrgeim NY hoone, kuna kaksiktorne enam pole). Nägime China Towni, Little Italyt, Harlemit jne.

Hooned on siin võimsad ja shoppingu-keskused samuti peadpööritavalt suured. Üks minu kohalikke lemmikbrände on Ed Hardy, kuna tema eriline jalatsivalik on täpselt minu maitse! Ka Guessi, Ecko ja Dieseli valik on siin tunduvalt suurem kui Eestis.

Täna läheb alles kolmas päev, kuid mul on tunne, nagu oleksin juba terve igaviku siin viibinud, nii palju emotsioone...

Igastahes saadan kõigile meie fäntshikutele tervisi siit käredalt külmast New York'ist (ilm on tõesti kõle, kõigest +5C)!
Olge mõnusad ja vaadake ka kindlasti New York võimalusel üle, juhul kui pole veel saanud mahti siiakanti sattuda!

Päikest!
Kati''