kolmapäev, 19. november 2008

RAADIO 2 VALIB TAAS AASTAHITTI!

R2-e Aastahiti valimine on üks oodatumaid sündmusi Raadio 2-e ning Eesti muusikategelaste ja -huviliste jaoks. Juba mitmendat aastat on selle hiiglasliku küsitluse krooniks 3. jaanuar, mil pärast ülipikka raadiosaadet läheb peoks raadios, teles ja klubis ühekorraga!

Kes siis seekord esinevad? Aastahiti valimine on nüüd avatud ja täieneb pidevalt internetis www.r2.ee/aastahitt, kus kõik sõltub hääletajatest! Oma hääle saab anda Eesti ja välismaa artistile ja loole ning seejärel võib asuda valima uut Unistuste Bändi. Igal juhul on 3. jaanuaril lava reserveeritud Aastahiti esikolmikule, mitme eriauhinna laureaadile ning rahva soovil valitud Unistuste Bändile.

Ka seekord on peale tulemuste selgumist oodatud publiku lemmikmuusikud, popid tegelased ja kõik huvilised Tallinna peopaika Club Von Überblingen. Need, kes kahjuks kohale tulla ei saa, saavad õnneks nautida kõike toimuvat tänu Raadio 2-e ja ETV otseülekandele.

Juba varakult on teada, et Club Von Überblingen avab 3. jaanuaril 2009 uksed kell 20:00. R2 ja ETV alustavad samal päeval ülekannet kell 21:30, kui algab R2-e Aastahiti 2008 Gala. Telesse jõuab oodatud raadiosaade oma pika ajaloo jooksul kolmandat korda.

Vanilla Ninja Portaal kutsub kõiki Ninjafänne üles oma lemmikute poolt hääletama - hääli ootavad nii Vanilla Ninja 2008. aasta laulud (''Crashing Through The Doors'', ''Club Kung Fu (2008)'') kui ka Lenna/Maarja/Triinu soololood! (Hääletamine toimub Eesti laulude kategoorias, kuna tegu on Eesti artistidega).