teisipäev, 25. november 2008

TERE TULEMAST UUENENUD NINJAPORTAALI!

Vanilla Ninja Portaalil on tänasest uus koduleht ning kuigi kõik pole veel sajaprotsendiliselt valmis, kinnitan teile, et kodukas täieneb pidevalt. :)

Kõige suurem töö on hetkel veel ees galerii, videopleieri ja laulusõnadega. Kuid nagu mainitud, saavad needki peagi lõpliku ilme.

Ninjaportaalis on nüüd väga suur osakaal ka fännide loomingul. Taas on avaldatud leheküljed VN fännide joonistuste ja fotodega ning tagasi on rubriik "Fännitsoon", kus tutvustatakse Ninjafänne kodumaalt ja laiast maailmast. 2009. aasta alguses avab peale mõõnaperioodi uksed Vanilla Ninja Eesti ametlik FanClub, millega võib liituda juba praegu. Kõige selle kohta on lisainfo täiesti olemas - tuleb vaid ringi vaadata.

Loomulikult saate arvamust avaldada uudiseid kommenteerides, küsitlustele vastates, foorumis, jututoas ning ärge unustage ka Vanilla Ninja laulude edetabelit, mis pannakse iga kuu esimesel päeval kokku just teie abiga!

Huh! Põhiinf saigi vist edastatud. Lõpetuseks soovin veel tänada Petsi kolhoos.ee-st, kuna Ninjaportaal pesitses pea viis aastat just seal. Loodetavasti leiavad kõik Vanilla Ninja austajad nüüd tee siia, ninjaportaal.pri.ee-sse.

Tänud teile kõigile jätkuva huvi eest Vanilla Ninja Portaali vastu!

Tervitades,
Kristo
vnp@popstar.com