esmaspäev, 1. detsember 2008

VANILLA NINJA LAULUDE EDETABELI EESOTSAS JÄTKUVALT "CRASHING THROUGH THE DOORS"

Ahoi!

Aasta viimane kuu on startinud ja värske Vanilla Ninja laulude edetabel pakub teile seekord üsna palju üllatusi.


Niisiis, mis tabelis toimunud on?

Liider on kuuendat kuud järjest "Crashing Through The Doors". Talle järgneb "Dangerzone" ning esimene üllatuspomm: kolmandale kohale on suure hüppega (+14 kohta!) tõusnud Lenna Kuurmaa ja Muudu ühisprojekt "Loomeinimesed".

Lenna on ka neljandal positsioonil, hittlauluga "Saatus naerdes homse toob". Ja kui "Tough Enough" poleks saanud kahel korral maksimumpunkte, oleks Lenna olnud ka viiendal kohal (sest punktiarv oli sama)... Aga nagu just mainitud, on viies siis "Tough Enough" ja kuues Lenna/Unistuste Bändi "SexyBack".

Tõepoolest, tuleb tõdeda, et Lenna soololood on edetabelis hetkel üsna kuumad - kuue parima loo seas kolm laulu just temalt! Tabeli tagaridadest leiab lauljatari soolokaid (tegelikult küll duette) muideks veelgi - "Picture" koos Tanel Padariga on 24-s ning Lenna ja Taneli poolt lauldud "New York, New York" uuena #25. Just sealsamas linnas Lenna hetkel ka viibib, nii et arvatavasti pidas loo poolt hääletanud inimene seda iroonilist fakti ka silmas.

Kokku on tänases tabelis 47 laulu ja neist peaaegu pooled (tervelt 23!) on taastulijad. Parimale kohale prantsatas neist "When The Indians Cry", mis peale ühekuulist pausi on tabelis tagasi - nüüd kohal #9.

Suurim langeja on aga seekord Triinu Kivilaane esimene soolosingel "Home", mis kukkus 16 kohta allapoole 22-seks. Suurimaks tõusjaks olid Lenna ja Muudu, palaga "Loomeinimesed" (pluss neliteist kohta ja kolmas positsioon).

Triinust veel niipalju, et kui teraselt tabelit jälgite, märkate, et lugu "Fallen", mis on selles edetabelis juba päris tükk aega esiviisikus püsinud, on üllatuslikult neljandalt kohalt 16-ndaks langenud.

Seda, milline on Vanilla Ninja fännide muusikamaitse 2008. aasta viimasel kuul, saame teada juba järgmise aasta esimesel päeval! Nii et olge tragid ja hääletage parimate Ninjade lugude poolt! :)

Hääletuse ja terve Vanilla Ninja laulude värske edetabeli leiate siit.