laupäev, 25. juuli 2009

KATRIN NINJADE ESINEMISEST LÄTIS: "EILNE MÄNG LÄKS SUPERHÄSTI"

Vanilla Ninja esines ööl vastu laupäeva Lätis, Liepajas toimunud muusikafestivalil "Tele2 Baltic Beach Party".

Ninjaportaal küsis Katrin Siskalt, kuidas esinemine läks.

VNP: Kuidas meeleolu?

Kati: Pisut väss, pikk sõit seljataga. Muidu tuju väga hea! Eilne mäng läks superhästi:)

VNP: Tahtsin küsida su muljeid Lätis toimunud festivalist, kus te esinesite. Kui kaua esinesite, mis lood ettekandele tulid, palju rahvast oli, kuidas rahule jäite ja kas ka ise teiste artistide esinemisi vaatasite?

Kati: Festaril oli meeletult palju raffast - ca 20 000 kindlasti. Tegime hoogsa 40min rokikava, olles rockilava peaesinejad. Meie show algas kell 00:45 paiku öösel. Ilm oli soe, kuid tuuline. See lisas aga meie rokkimisele ainult vürtsi, lennutades kelmikalt meie blonde kiharaid ning jahutades kuumavat keha.

Jäime igati rahule - nii heli kui rahvas oli super meie lava ees ning kohal oli käputäis toredaid Vanilla Ninja fänne Poolast, Saksast ja Lätist, kellega kohtusime juba lõunase soundchecki ajal - ajasime juttu ja tegime nendega pilte. Nad kinkisid meile taaskord maitsvaid Saksa maiuseid ning imekauneid isetehtud kunstiteoseid, millel ninjad (meie) kujutatud. Väga armas neist!

Teisi artiste me vaatama ei jäänud, vaid tegime peale oma keikat kiiresti sääred. Hull möll ja trall surus kõrvad lukku ja tegi pilgu valvsaks, eriti kuna paljud festarile tulnud tegelased olid end täiesti lukku tõmmanud ja enam midagi aru ei saanud.... Selle ürituse maa-ala oli suur ja lai - pikk, ilusa puhta ja heleda liivaga rannariba, mitmed erineva muusikaga telgid ning tivoliatraktsioonid sellel tõmbasid oma erksa valgustuse ja vilkuvate tulukestega tähelepanu, kuid meile ei pakkunud see tol hetkel, kell 3 öösel, enam erilist huvi.

VNP: Kas eestlastest fänne ka kohal oli?

Kati: Ikka. Kõik elasid keevaliselt meile kaasa ja laulsid mitmeid laulegi ühes.

VNP: Kaua te Lätis olite üldse?

Kati: Paar päeva, kuna sinna tuli sõita oma 7 tundi - tegime saundi ja järgmine päev tulime tulema.