reede, 24. juuli 2009

PIRET JÄRVIS: KASUTASIME VÕIMALUSI SAJAPROTSENDILISELT

"Oleme siiamaani ainus Eesti ansambel, kes reaalselt kunagi väljaspool Eestit edu on saavutanud," tõrjub Piret Järvis Õhtulehe veergudel arvamusi, nagu oleksid Ninjatüdrukud oma suure võimaluse ise käest lasknud.

"Ma pole kindel, kas mõni teine artist peale Vanilla Ninja on suutnud ülemaailmselt pool miljonit albumit ära müüa. Ja kindlasti pole Eestist keegi peale meie Kesk-Euroopa turul (mis on USA järel suuruselt teine muusikaturg maailmas) oma albumitega plaadimüügi edetabelite esikümnesse jõudnud. Ma arvan, et me kasutasime oma võimalused ära 100%. Praeguse kohta võib öelda, et võtsime lihtsalt natuke aja maha, sest oleme bändina tegutsenud juba seitse aastat ja kui alustasime, olime kõik verinoored," selgitab Piret olukorda.

"Hing ihkab veidi vaheldust ja puhkust, et mõne aja pärast värskena ja paremana uue materjaliga tagasi tulla," arvab Piret. "Mingeid tähtaegu välja hõigata samas ei tahaks, sest kes teab, millal õige inspiratsioon just parasjagu peale otsustab tulla. Kui mõnel meist suur tuhin peale peaks tulema ja ta sellega ka teisi nakatada suudab, siis minu poolest võiks me kas või hommepäev end stuudioseinte vahele lukustada. Elame, näeme… Vanilla Ninja tegutseb igal juhul vaikselt edasi, ehkki kõik bändiliikmed kehtestavad end hetkel ka teistel rinnetel."