teisipäev, 21. juuli 2009

TRIINU SUHE GIOVANNIGA KARIL?

Endine Vanilla Ninja tüdruk Triinu Kivilaan (20) on eraelus väidetavalt uue lehekülje pööranud ning oma kuumaverelisest itaallasest poiss-sõbrast Giovannist (28) lahku kolinud, kirjutab Kroonika.

Läinud aasta oktoobris esitlesid noored oma suhet Kroonika veergudel ning pajatasid, kuidas nad on end sisse seadnud Šveitsis Giovanni vanematele kuuluvas viiekorruselises häärberis. Triinu ja Giovanni, kes tutvusid Saksamaal ühes ööklubis, kolisid unelmate pessa veidi enam kui kahe aasta eest.

Mis siis juhtus, et noorte teed väidetavalt lahku läksid, pole paraku teada. Triinu jääb tabamatuks. Segadust külvab seegi, et infovood raja tagant on sootuks kahepidised - ühe järgi olla Triinu Giovanniga praeguseks lausa abiellunud ning kasvatavat last! Triinu ema Tiiu aga kostab selle info peale, et Triinu on kohe "täitsa vaba ja vallaline". "Nad on Giovanniga sõbrad edasi," kinnitab ema Tiiu esimese hooga hoopis noorte lahusolekut. Ootamatu väljaöeldu peale aga vakatab hetkeks ning parandab siis, et "ei, ei, nad on siiski elukaaslased edasi."



Triinu Orkuti ankeedis on endiselt kirjas, et lapsi tal pole ja ta elab koos partneriga Šveitsis. Koos Giovanniga külastasid nad Eestit vähem kui 2,5 kuud tagasi (fotol).