teisipäev, 18. august 2009

KATRIN SISKA ASTUS KESKERAKONDA

Keskerakonna pressiteade (18. august 2009):

Keskerakonna juhatus võttis erakonda vastu menukast ansamblist Vanilla Ninja tuntud Katrin Siska, kellest sai 12 000. Keskerakonna liige.

"Poliitika on minu elus uueks põnevaks valdkonnaks," ütles Siska. "Peale poolt aastat Tallinna Linnavalitsuses töötamist olen veendunud, et sealsed inimesed on igati töökad, intelligentsed ning meeldivad. Paljud neist kuuluvad Keskerakonda - parteisse, mis on korduvalt rahvast aidanud oma läbimõeldud projektidega. Nagu näiteks paljuski töötutele suunatud abipakett praegusel raskel ajal. Nad viivad oma lubadusi täide."

Siska ütles, et praeguses majanduslikus olukorras tuleks just sellist tegusat ja inimsõbralikku erakonda toetada, vahendab Keskerakond pressiteates. "Inimesed peaksid õppima üksteisest rohkem hoolima, üksteist enam austama ning hoidma kokku," märkis Siska.

Siska sõnul jätkab ta oma lemmikvaldkondade - kultuuri, spordi ja noorsoopoliitika edendamist. "Panen kõigile "apoliitilistele" noortele südamele, et neil oleks viimane aeg hakata poliitikas kaasa rääkima, kui nad vähegi oma tulevikku kujundada soovivad," sõnas ta.

Viimasel ajal on Keskerakonnaga liitunud mitmeid avalikkusele tuntud kultuuriinimesi nagu näiteks näitleja Henrik Normann, laulja Mikk Saar, tantsija Eduard Korotin ja ärimees Peeter Rebane.

Keskerakonna 10 000. liige on Liis Tappo-Treial ja 11 000. Ülle Juht.