neljapäev, 27. august 2009

VIDEO: KATRIN TELESAATES "RINGVAADE"

26. augusti õhtul oli Katrin Siska külaliseks ETV saates "Ringvaade", kus rääkis meenekonkursi "Tallinna kingitus" töödest ja võitjatest. Vaata videot! (intervjuu Katiga algab kui saate lõpuni jääb 11 minutit ja 24 sekundit).

Katrin pajatas täna Ninjaportaalile, et esialgu oli plaanis igas kategoorias (kokku kolm kategooriat) premeerida parimat tööd, kuid lõpuks premeeriti lausa 7 tööd.

VNP: Kuuldavasti saab linnavalitsuse teenidussaalis tutvuda valikuga konkursil osalenud töödest. Millistel päevadel ja kellaaegadel neid vaatama saab minna ja kui kaua?

Katrin: Jahh, saab küll - igal argipäeval linnavalitsuse lahtioleku aegadel, kuid kuna tööd on täpselt akna all klaaskapis, siis saab neid uurida ning infot konkursi kohta lugeda ka hilisõhtune linnavalitsusest mööduja. Täna peaksid võidutööd sinna klaaskappi tagasi jõudma, kuna eile sõidutasime need "Ringvaate" saatesse rahvale näitamiseks.:)

VNP: Millised meened olid sinu lemmikuteks?

Katrin: Minu kui maiasmoka suureks lemmikuks olid Kalevi martsipanist värvilised maiused, mis olid eri suuruses tuntud Tallinna ehitistega. Mõni oli ikka päris pirakas. Seal olid kujutatud nii Pirita klooster, vanalinna erinevad majad kui ka muud Tallinna sümboliseerivad ehitised.

Soovin omalt poolt kõigile, kel sügisest jälle koolitee ees, vahvat algavat kooliaastat!
Ilusat suve lõppu!

Parimatega,
Katrin