pühapäev, 27. september 2009

KAS NOORPOLIITIK KATRIN SISKA VIIB KESKERAKONNA NOORTE SÜDAMESSE?

"Pool aastat oli möödas minu tööleasumisest linnavalitsuses, kui Pirita linnaosa vanem Tiit Terik minult küsis, kas ma tahaks Keskerakonda astuda. Selleks ajaks olin süsteemi sisse elanud ning tutvunud erakonna vaadetega," meenutab noorpoliitik Katrin Siska, kuidas ta otsustas läinud kuul Keskerakonnaga liituda.

Katrin tunnistab portaalile Publik, et tema elus olid varem väga põnevad ajad - ta oli ansambliga Vanilla Ninja seitse aastat mööda maailma ringi tuuritanud ning otsustas - nüüd puhub uus tuul, milleks on Keskerakond.

"Kuna Keskerakond on Eestis suurima liikmeskonna ja valijaskonnaga erakond, näen nende läbi võimalust muuta elu Eestis paremaks ja inimestele võimalusterohkeks," sõnab Siska.

"Tuleb märkida, et praegusel keerulisel "masu" perioodil on nad töötanud välja mitmed rahvast abistavad tulemuslikud projektid, näiteks suures osas töötutele suunatud abipakett. Ja Tallinn on Keskerakonna juhtimisel arenenud täiesti uuele tasemele."

Katrin ütleb, et töötavad noorte heaks iga päev. "Ning on näha, et ka noortele enestele muutub Tallinna Linnavalitsus üha lähedasemaks. Koostöös tegusa Noortenõukogu aseesimehe ja tuntud üliõpilaspoliitiku Jaanus Riibega, kes samuti hiljuti Keskerakonnaga ühines, oleme tegelenud mitme noorteprojektiga. Näiteks ISIC kaardi soodustuste rakendamisel ja koolinoorte ürituste korraldamisel."

Esmaspäeval, 28. septembril vastab Kati Publiku lugejate küsimustele.