neljapäev, 3. september 2009

VANILLA NINJA ESINEB OKTOOBRIS NARVAS?

20. septembrist 17. oktoobrini annab Tallinn Narvale üle sügispealinna tiitli. Ürituste kava on juba valmis, ent kõige muljeterohkema ja kallima ürituse toimumine on esialgu küsimärgi all, kirjutab Põhjarannik.

Narva abilinnapea hariduse ja kultuuri küsimustes Jelena Torokvei selgitas, et projekti eelarve ei ole veel lõplik, kuid juba praegu võib öelda, et Narva kulutab sügispealinna tiitli saamisega seotud üritustele üle 300 000 krooni.

Tiitli ametlik üleandmine leiab aset pühapäeval, 20. septembril Aleksandri kirikus, kus toimub ka ansambli Led R ja Narva sümfooniaorkestri ühiskontsert. Sügisürituste kava lõpetab 17. oktoobril samuti kontsert – Geneva kultuurikeskuses astuvad üles Eestit Eurovisioonil esindanud Maarja-Liis Ilus ja Ivo Linna, Urban Symphony ja Vanilla Ninja.

Sellele kontserdile on plaanis kulutada 130 000 krooni.

Torokvei märkis, et esialgu ei ole küll täiesti kindel, et Eurovisiooni tähtede kontsert Narvas ikkagi toimub, kuna see ei olene täielikult linnast. "Tõenäoliselt kontsert siiski toimub: kutsed on laiali saadetud ja osalejad on oma nõusoleku justkui andnud," ütles abilinnapea.