teisipäev, 8. september 2009

VIDEO: SUPERSTAARIHAKATISED ESITASID "COOL VIBESI"

Täiendatud kell 19:17!

TV3 saate "Eesti otsib superstaari" tänasel teatrivooru salvestusel osales 40 lauljahakatist. Naistele anti valida Vanilla Ninja "Cool Vibes'i", Kerli "Walking On Air'i" ja HU? "Depressiivsed Eesti väikelinnad" lugude vahel. (Neist populaarseimaks osutus Ninjade laul).

Mehed pidid selgeks saama kas Trafficu "Kesköö disko", Tõnis Mäe "Veenuse" või Coldplay "Viva La Vida" loo, kirjutab Õhtuleht.

Vaata Õhtulehe videot!

Kakskümmend neli allesjäänut jätkavad stuudiovoorus, kus oma hääli jagavad juba televaatajad.

Eesti kolmas superstaar selgub jõuludeks.

----------------------------------------------------------------------

Katrin Siska ütles portaalile Buduaar, et on "superstaarisaadet" alati huviga jälginud ning märganud, et iga aastaga on see korraldusliku poole pealt aina paremaks läinud. Samuti kiidab ta lõbusaid saatejuhte ning ekstramaitsekat stilisti, kes hoolitseb selle eest, et saate žürii näeks alati hea välja.

Eelmiste aastate võitjatega on Katrin rahul, tema meelest olid nad kõik enda võidu väärilised. "Paratamatult tuleb züriil ühe hooaja jooksul vaid üks pärl välja noppida, kuigi mõnikord on minul lemmikuid saate jooksul rohkemgi tekkinud kui üks," tunnistab ta.

Katrin on enda sõnul omajagu perfektsionist ning kui ta peaks saate "Eesti otsib Superstaari" žürisse kuuluma, hindaks ta osalejate andeid tervikutena: "Hindaksin osaleja oskust laulda, laval esineda, tema stiili ning suhtlemiskunsti."

Noortele, kes ei julge saatesse tulla, soovitab Katrin kindlasti end kokku võtta ning proovida, kuna kaotada ei ole ju midagi! "Kindlasti, mida unustada ei tohi on see, et võistluseks tuleb end ette valmistada - töödelda oma stiili ning lihvida häält, juurutada välja lavahirm. Kui vastav põhi alla pandud ning sisetunne karjub jätkuvalt lauljakarjääri järele, siis andke tuld!"