neljapäev, 24. detsember 2009

ILUSAID JÕULUPÜHI!

Vanilla Ninja Portaal soovib kõigile oma lugejatele, Vanilla Ninja liikmetele ja nende lähedastele head jõuluaega! Hoidke oma kalleid inimesi ning ärge söömisega liiale minge!:)


Oma jõulusoovid saatsid Ninjaportaali lugejatele ka Lenna, Piret ja Kati.

Lenna Kuurmaa:

"Hei kõik armsad!

Aitäh Teile kõigile ilusa aasta eest ja jätkuva toetuse eest nii Vanilla Ninja rindel kui ka üleüldse! Soovin ainult parimat kõigile jõuluajal ja aasta lõpul, soojust südamesse..hmm..ja palju naeru, sest see teeb tõesti head!:) Uskuge! Vabastav! Loodan, et jälgite ka meie tegemisi uuel aastal..

Kallistades,

Lenna"

Piret Järvis:

"Tere Kristo ja kõik armsad Ninjaportaali sõbrad!

Taas on kätte jõudnud jõulud - aeg, mis termomeetri näitude järgi küll üks aasta külmemaid on, kuid üldise õhustiku ja inimeste meeleolu järgi võttes on minu jaoks alati olnud tegemist aasta kõige soojema perioodiga. Sellepärast ootangi ma seda tähtpäeva alati suurima õhina ja soojustundega südames. Kõik minu senise elu jõululaupäevad on olnud sarnased ja järginud kindlat traditsiooni, mille kohustuslikeks elementideks on aeg pere seltsis, imemaitsvad jõuluroad ja traditsiooniline ühislaulmine ja -luuletamine äsja tuppa toodud ja ehitud kuuse ees.

Meie pere traditsioonilise jõulumagustoidu, milleks on Napoleoni tort, küpsetasin valmis juba täna [eile, 23. detsembril - VNP]. Suur kiusatus on see juba praegu pintslisse pista, aga püüan end siiski taltsutada.;) Samuti sain täna omale koju pisikese kuusepoisi, mis oma mõnusa kuuselõhnaga aitab oluliselt õige jõulumeeleolu tekkimisele kaasa.

Ma soovin kõigile Ninjaportaali lugejatele hästi palju soojust ja armastust ning lihtsalt imeilusat jõuluaega! Nautige seda perioodi ja talletage kõik ilusad hetked ja mõtted, mida päkapikud teile toovad, oma südameisse, et uuel aastal oleks, kust jõudu ammutada.:)

Soovin selle sama kirjaga ka kõigile juba head vana aasta lõpetamist ette ära ja olge valvel, sest et 2010. aasta esimeses pooles tuleb Vanilla Ninjalt maitsvaid uudiseid!

Ainult maailma kõige paremaid soove soovides,

Piret"

Katrin Siska:

"Hellouu!

Minu poolt kõigile vahvatele VN-fännidele suurepäraseid jõulupühi, rõõmsameelset aastavahetust ja supertoredat uut!!!

Kallistan kõiki kõvasti-kõvastii!

Kati"


Lenna - Have Yourself a Merry Little ...
Uploaded by bigproblem11