teisipäev, 29. detsember 2009

PIRET JÄRVIS: 2010 SAAB OLEMA PÕNEV JA TÖÖROHKE AASTA

Vanilla Ninja Portaal esitas Piret Järvisele mõned aastalõpueelsed küsimused.

VNP: Millised laulud sulle lõppeval aastal kõige enam meeldisid?

Piret: Head lood, mis esimese hooga meenuvad: Bat For Lashes "Daniel", Kings Of Leon "Use Somebody", Alice In Chains "Check My Brain", Them Crooked Vultures'i album ja Eesti lugudest HU? "Elupõletaja".

VNP: Millised 2009. aasta filmid tooksid esile?

Piret: "Inglorious Bastards".

VNP: Milliste sõnadega iseloomustaksid Vanilla Ninja aastat?

Piret: Parim sõna iseloomustamaks Vanilla Ninja 2009. aastat on ilmselt "rahulik".;)

VNP: Millised olid sinu enda suurimad õnnestumised ja ebaõnnestumised 2009. aastal?

Piret: 2009 oli mitmes mõttes minu jaoks "vundamendi ladumise" aasta, ehk et alus sai pandud ja tööd sai tehtud selliste ettevõtmiste hüvanguks, mis realiseeruvad alles 2010. aastal. Vaimses mõttes oli tegemist ääretult põneva ja edasi viiva aastaga. Sain palju lugeda, mõelda, loominguga tegeleda (lugusid kirjutada).

VNP: Kuidas möödusid su jõulud ning mida teed aastavahetusel?

Piret: Jõulud olid igati kenad. Aastavahetuse plaanid polegi aga mul veel päris 100% paigas.

VNP: Mida ootad 2010. aastalt?

Piret: Kõigi eelduste kohaselt saab 2010 olema põnev ja töörohke aasta. Täpsemalt ma oma tegemistest veel rääkida ei saa, aga suur roll saab kindlasti olema muusikal!:) Samuti loodan, et 2010 toob endaga kaasa rohkem inimestevahelist mõistmist, teineteise austamist ja lõputut armastust ja hoolivust nii kaasinimeste, kui ka looduse vastu.

Soovin kõigile meeleolukat aasta lõpetamist! Loodan, et need soovid, mis teil 2009. aasta osas olid, läksid kõik ilusti täide ja suur tänu kõigile, kes te endiselt kõigi meie tegemistele kaasa elate ja pöialt hoiate - teie toetus on meile olulisem kui te arvatagi oskate ja me oleme selle eest lõputult tänulikud!!!:)

Kallistades,
Piret