esmaspäev, 4. jaanuar 2010

KATI OOTAB 2010. AASTALT PALJU PÕNEVAID SEIKLUSI

Vanilla Ninja Portaal uuris Katrin Siskalt tema 2009. aasta lemmikute kohta ning päris ka seda, kuidas ta jõulud ja aastavahetuse veetis.

VNP: Millised laulud sulle eelmisel aastal kõige enam meeldisid?

Katrin: Pink "Funhouse"; Rihanna "Russian Roulette"; Kings of Leon "Use Somebody" & "Sex On Fire".

VNP: Millised 2009. aasta filmid tooksid esile?

Katrin: Esimesena meenub Brad Pitti film "Curious Case of Benjamin Button", mis avaldas muljet oma erilise stooriga.

VNP: Milliste sõnadega iseloomustaksid Vanilla Ninja aastat?

Katrin: Rahulik, aga samas tegus. Vähem kontserte ja rohkem uute projektide väljatöötamist kui eelnevatel aastatel. Vaatame tulevikku!

VNP: Millised olid sinu enda suurimad õnnestumised ja ebaõnnestumised 2009. aastal?

Katrin: Oioioi, 2009 oli mul ikka väga tiheda graafikuga aasta!

Seiklesin Indias joogamaastikel; korraldasin kevadel lõbusa laulukonkursi "Tallinna Laul 2009"; lõpetasin edukalt teise õigusteaduskonna kursuse ülikoolis; lisaks teistele kontsertidele trippisime ninjadega suvel Liepaja megasuurele rannafestarile Baltic Beach Party, kus olime rokilava peaesinejad; nautisin Tallinnas oma suure lemmiku, Limp Bizkiti kontserti; kandideerisin sügisel edukalt Pirita LO valimistel ja olen terve aasta jooksul päris palju erinevat sporti harrastanud alates joogast, poksist ja surfist ning lõpetades raju xtreme-spordiga. Olen saanud organiseerida põnevaid üritusi, reisida ja pildistada, rõivaid disainida, lüüa kaasa põnevates tele- ja muusikaprojektides. Need ettevõtmised on mind kokku viinud paljude vahvate inimestega ja mul on selle üle väga hea meel! Enda viimase aasta tegemistega olen täitsa rahul:)

VNP: Kuidas möödusid su jõulud ning mida tegid aastavahetusel?

Katrin: Jõulud on meil alati perekeskselt möödunud, lookas söögilaua taga juttu puhudes ja lõbusaid mänge mängides. Ja tänu pehmele lumevaibale olen korduvalt saanud sel talvel teha sõpradega ikstriimi lumelauaga köitpidi maasturi taga põllu peal möllates ja lennutanud jäätunud järvel surfilohet. Aastavahetuse veetsin muinasjutulises Eestis ning nüüd pühendan lõviosa oma õhtupoolikutest ülikooli eksamisessiooniks õppimisele.

VNP: Mida ootad alanud 2010. aastalt?

Katrin: Palju põnevaid seiklusi!
Suurepärast uut kõigile minu kallitele sõpradele-fännidele-toetajatele!! Õnne, tervist, eduuu & armastust!! Et kõik teie soovid täituksid!!:)

Hugggggggz,
Kati