neljapäev, 7. jaanuar 2010

LENNA SÕIDAB KUUKS AJAKS INDIASSE

"Sõidan tõesti peagi Indiasse, kuid kahjuks ilma Robertita," kinnitas Lenna Õhtulehele.

Põhjust, miks ta reisi üksi ette võtab, tuleb lauljatari sõnul uurida Roberti käest. "Seda tuleb Roberti käest küsida, miks ta minuga ei tule. Mina igatahes lähen ja minu plaanid on endiselt jõus." Lenna lisab, et Eestis istub ta tõepoolest lennukile ihuüksi, kuid Indias ootavad teda siiski ees sõbrad.

"Nii ongi, et Lenna sõidab üksi ja rohkem ma seda teemat kommenteerida ei viitsi," ütleb aastaid Lenna boyfriend'iks peetud kitarrist Robert Vaigla. Samuti ei kommenteeri Robert, kas nad on siis Lennaga jätkuvalt paar või mitte.

Teada on vaid, et viimasel ajal on Lenna ja Roberti vahel puhunud väga muutlikud tuuled. Mullu suve lõpus lahvatas skandaal, kui Robert Pärnu ööklubis Sunset modelliga tiiba ripsutas. Meediakärale vaatamata jäi paar kokku. Samas tunnistas näitleja Rasmus Kaljujärv aasta algul R2 Aastahiti galal, et ta on Lennaga juba kolm aastat paar olnud. Paar päeva hiljem lükkas Lenna selle ülestunnistuse siiski ümber, väites, et see oli vaid ninanips meediale ja avalikkusele.

Lenna on käinud Indias kord varemgi ja siis just koos Robertiga. "Mulle seal tõesti nii väga meeldis, et tahan nüüd uuesti minna," ütleb Lenna nädal enne äralendu. "Seekord tahan jääda sinna kauemaks. Reisida paikades, kus ma pole veel käinud. Seekord on plaanis minna lausa Lõuna-Indiasse, tahaks jõuda sinna päris alla tippu," valgustab lauljanna oma reisiplaane. "Tõsi, seal vohab vaesus ja mustus, aga ometi jäi tookord meelde ka väga palju ilusat."

Lenna Kuurmaa sõnul lahkub ta Eestist nädala pärast ning loodab olla tagasi veebruari keskel.