reede, 29. oktoober 2010

VIDEO: UUE, TUMEPRUUNI JUUKSETOONIGA KATRIN SISKA TANTSIS HIP-HOPPI

Täiendatud 31.10.10 - lisatud Kati kommentaar

Katrin Siska, kelle juuksed olid aastaid blondi-musta-punasekirjud, alustas sellel suvel imagomuutusega: maikuus nägid fännid Katist uue fotoshootingu pilte, kus Vanilla Ninja liige oli tumedamate, pruuni-blondikirjute juustega.

Juuni alguses tunnistas Kati Vanilla Ninja Portaalile, et tal on juba pikka aega olnud plaan juuksed päris tumedaks teha: "Praegune pruun on vaheetapp, kuna blondile pole kuigi lihtne tume värv peale saada, hehee".

Portaali Publik värskest videost on näha, et Siskal on nüüd veelgi tumedamad juuksed. Nimelt proovis Kati Publiku kaamera ees hip-hoppi tantsida ja jäi esimese trenniga väga rahule. "Võttis võhmale küll. Juba esimesed soojendusliigutused tegid mõnusalt kuumaks," ütles ta Publikule.

JJ Street Studio vedaja Joel Juht otsustas just Katrini trenni kutsuda, sest nad on juba ammu sõbrad ja Katrin on avaldanud soovi end stuudios toimuvaga rohkem kurssi viia.

Vaata videot

Katrini kommentaar Vanilla Ninja Portaalile:

"Lasin juuksed tumepruuniks Davinesi hooldava toimega värvidega septembrikuu lõpus, sekka on tehtud ka lillakasroosat ja blondi. Soeng on kirev, hea läikega ja iga nurga alt erinev. See on minu jaoks totaalne muutus, sest nii tume pole ma kunagi varem olnud ja mis kõige parem - olen esimesest päevast saadik peale värvimist lõpp-rahul olnud!:) Ju siis oligi õige aeg muutuseks peale pikka aega tumeda soengu haudumist!

Paljud inimesed pole mind ära tundnud, olen saanud neid üllatada uue lookiga. Nalja kui palju - üks naine näiteks küsis uudishimulikult, kui teda teretasin suurel messil, et "kas ma tunnen sind?" - sedavõrd teistmoodi nägin tema meelest välja, hehehe."

Kati lisas, et niipea (uut) totaalset muutumist oodata pole, kuid jättis veidi ka otsad lahtiseks - "you never know!"