esmaspäev, 29. november 2010

EESTI SUURIM MUUSIKAKÜSITLUS "AASTAHITT" ALUSTAS TAAS!

Eesti suurim muusikaküsitlus "Aastahitt" palub taas teie abi.

Täna, 29. novembril algas Raadio 2 kodulehel hääletamine lõppeva aasta kolme parima kodumaise ja kolme parima välismaise loo poolt.

Hääletuskast on aasta lõpuni avatud SIIN.

Vanilla Ninjal tänavu "Aastahitile" asja pole, sest bänd ei ole endiselt uut materjali avaldanud.

Lenna on seni "Aastahiti" tabelisse pääsenud nelja looga, neist edukaimaks on osutunud "Saatus naerdes homse toob" (aastal 2007, #11). Selle aasta mai lõpus ilmus lauljatari omanimeline sooloplaat, mille singleid on usinasti mänginud ka R2. Nii et tasub hääletada! :)

Maarja Meriste-Kivi on küsitluses figureerinud vaid korra, 2006. aastal lauluga "Shine It On" (#24). Kuna aga ka temal ilmus tänavu esimene sooloplaat, võib ta hellitada lootust tabelisse pääsemiseks.

Lisaks 2010. aasta parimatele lauludele on 5. detsembri hilisõhtuni R2 kodulehel võimalus panna kokku traditsiooniks saanud Unistuste Bänd. Enim hääli saanud muusikud esinevad üheskoos "Aastahiti" galal.

Olgu mainitud, et Lennat Unistuste Bändi lauljannaks kandideerida ei saa, kuna ta on UB koosseisus juba osalenud. Samuti ei saa klahvpillimängijaks enam pakkuda Katrin Siskat.

Küll aga pole Unistuste Bändis osalenud Piret Järvis. Ja pillimeesteks sobivad näiteks Lenna bändimehed, v.a. Robert Vaigla. :)

Raadio 2 "Aastahiti" võitjad selguvad ja pärjatakse 5. jaanuaril 2011 toimuval auhinnagalal raadiomaja 1. stuudios, millest publik saab osa ERRi tele-, raadio- ja internetiotseülekande vahendusel.