kolmapäev, 17. november 2010

VANILLA NINJA NUKUD SAID INSPIRATSIOONI '80NDATE ANIMASARJAST

Täiendatud 18. novembril!

Oktoobri viimasel päeval avaldas Vanilla Ninja Portaal Lenna, Pireti ja Katrini uhiuute nukkude fotod. Nukud loodab tootmisesse anda Hector Faune, Ladina-Ameerika plaadifirma Broken Records International asutaja ning juht, kes tegeleb hetkel nii Vanilla Ninja nukkude kui ka joonissarja (!) tootjate otsimisega.

"Me soovime Vanilla Ninjat näidata sel viisil seetõttu, et oleme inspireeritud '80ndate joonissarjast, mille osalejad nägid välja nagu Barbie nukud - ja olid kõik muusikud," avaldas Faune Ninjaportaalile saadetud kirjas.

"Joonisfilmi nimi oli Jem, nukud mängisid selles muusikainstrumente," lisas ta.

Just sellest animaseriaalist, mida toodeti aastatel 1985-1988 (kokku 65 osa) tekkiski mõte teha nukud Vanilla Ninja lauljatest. Ja Ladina-Ameerikas pole bänd ju tundmatu: 2008. aastal võitsid nad ülipopulaarsel Viña del Mari rahvusvahelisel lauluvõistlusel Tšiilis parima artisti tiitli.

Faune sõnul on Vanilla Ninjal piisavalt potensiaali, et neist joonissari teha ja nukud müügile paisata. Sarja osas loodetakse koostööd teha Disney Latino või teiste sarnaste kompaniidega. "Muusika on [Vanilla Ninjal] parem kui Jonas Brothersil (kel on samuti leping Disney kanaliga - VNP) ja see kolmeliikmeline üliandekatest ja kenadest tüdrukutest koosnev bänd on tõestanud edu üle maailma."

Soovime kaugele Ladina-Ameerikasse edu ning jääme ootele, kas 2011. aasta toob tõesti häid uudiseid VN nukkude ja animasarja kohta või jääb see vaid pööraseks (kuid meeldivaks) ideeks.



Täiendus 18. novembril: Vanilla Ninja ja Broken Recordsi koostööst ilmus täna artikkel Tšiili populaarseimas ajalehes Las Ultimas Noticias (LUN). Uuri järele.