pühapäev, 1. mai 2011

KATI JA LENNA HAIR FUSION SHOW'L

Reedel, 29. aprillil toimus esmakordselt Eestis heategevuslik üritus Hair Fusion Show. See juuksurite esinemine tõi kokku Eesti, Läti, Venemaa ja Aserbaidžaani meistreid-professionaale, kes demonstreerisid oma juuksurikunsti moe nägemust.

Üritust juhtisid Ilja Nartov ja Katrin Siska. Modellina oli kohal ka Lenna Kuurmaa, kes esitles Reemet Piiroja soengumoodi.

Ninjaportaalile on Lenna Reemeti kohta öelnud järgmist: "Ta on olnud minu juuksur aastaid. Väga-väga hea käega. Ja väga armas inimene. Usaldan ainult teda kui teemaks on juuksed.:)"

Hair Fusion Show muljeid küsis VNP aga Katrin Siskalt, kes kirjutas järgmist:

"Hei!

Hair Fusion Show heategevusüritus läks suurepäraselt - Vene Teater oli rahvast täis ja insuliinipumpade ostmiseks diabeeti põdevatele lastele Tartu kliinikus koguti kokku lausa 6000 EUR!

Soengud olid fantaasiapiiridest väljuvad - nägi nii lahedaid värvilahendusi kui ka uskumatuid soenguid. Kindlasti tasub netist vaadata ka showst tehtud pilte.

Kohapeal filmiti ka, lint antakse edasi paarile telekanalile nagu PBK ja veel mõned.

Seltskond, kes korraldas, olid väga tore, sai palju nalja. Deniss ja Igor näitasid oma taset ja tiimitöö oli super! Zhenja Fokin ja ülejäänud korraldajad jäid samuti rahule.

Tervitustega,

K."