neljapäev, 30. oktoober 2008

''KODU KESET LINNA'' LÖÖB TÄNA KODUMAISTE TELESARJADE REKORDI

Täna jõuab TV3 eetrisse ''Kodu keset linna'' 600. osa, andes hea põhjuse pidumeeleolu loomiseks kõigile neile 121 000-le vaatajale, kes tuttavatele tegelastele argiõhtuti kaasa elavad.

''Kodu keset linna'' alustas 2003. aasta septembris ja kestis 2006. aasta kevadeni, et stsenaariumi järgi jätkuda taas viie aasta pärast ehk tegelikkuses 2007. aasta sügisel. ''Selle üle on väga hea meel, et üks kodumaine seriaal on leidnud koha vaatajate südames ja kestnud nii kaua,'' tunneb rõõmu produtsent Raivo Suviste, uskudes, et ''Kodu keset linna'' pikaealisuse taga on eelkõige meeskonna tubli töö. ''Kui sarja tegemist alustasime, tundus juba kohaliku argipäevaseriaali idee iseenesest ettearvamatu ettevõtmine, mis siis veel pikematest plaanidest rääkida. See, et oleme välja jõudnud 600.osani, tähendab väga mahukat tööd, mille tegijaks on olnud loominguline, tore ja tolerantne meeskond,'' kiidab Suviste.

Aastate jooksul on ''Kodu keset linna'' tootjaks olnud teleproduktsioonifirma BEC, lavastajateks Roman Baskin, Vilja Palm ja Martin Korjus. Võttepaigaks stuudiokompleks Lasnamäel, millele on paaril korral lisandunud ka salvestused välismaal.

Märkimisväärne on fakt, et ''Kodu keset linna'' stsenaariumit kirjutab vaid üks stsenarist - Kerttu Rakke, kes on välja mõelnud ja tegutsema pannud ligi poolsada tegelast.

Seriaalis on alates esimesest hooajast kaasa teinud Martin Veinmann (Hannes), Kleer Maibaum (Helen), Indrek Ojari (Sten), Tiina Tauraite (Annika), Diana Klas (Krista), Alina Karmazina (Marina), Kersti Kreismann (Veronika), Guido Kangur (Lembit) jt.

Praegu keerlevates sündmustes mängivad põhitegelastena ka Sergo Vares, Mirtel Pohla, Tiit Sukk, Liina Vahtrik, Piret Simson, Uku Uusberg, Andres Mähar, Arina Milišnikova, Raimo Pass, Kristo Viiding ning kuulsatest mitte-näitlejatest Lenna Kuurmaa ja Tanja Mihhailova.

''Kodu keset linna'' on TV3 eetris igal argiõhtul kell 19.30.