teisipäev, 25. november 2008

"FÄNNITSOON #11": ARTUR

Ninjaportaal jätkab lahedate inimeste (ehk siis Vanilla Ninja fännide :P tutvustamist.

Oleme järjega jõudnud 11-nda fännini ning enne veel kui temast juttu teeme, juhin teie tähelepanu sellele, et kogu "Fännitsooni" puudutav info (ankeet ja eelmiste fännide tutvustused) on üleval siin.

Niisiis, nüüd asja juurde! :) Tänaseks "tutvustatavaks" on 18-aastane poolakas Artur, kelle lemmikninjaks on Kati ja kes hoiab silma peal Triinu soolokarjääril.

-------------------------------
FÄNNITSOON #11:

Nimi: Artur

Sünniaeg (Kuupäev/kuu/aasta): 8/01/1990

Elukoht: Poola, Bydgoszcz

-------------------------------

VNP: Kui kaua oled Vanilla Ninjat fännanud ja millest see üldse alguse sai?

Artur: Minust sai Vanilla Ninja fänn peale seda kui saksa muusikakanalis VIVA hakati näitama videot "Tough Enough" ning bänd Poolas populaarsust hakkas koguma. Ostsin kõigepealt albumi "Traces Of Sadness" ja järgmisena "Blue Tattoo". Vanilla Ninja muusika meeldib mulle väga ja ma loodan, et saame tulevikus osta ka nende uut plaati...

VNP: Milline Ninjadega seotud sündmus/esinemine on selle aja jooksul Sinu jaoks kõige olulisemaks olnud?

Artur: Kõige olulisemaks on olnud nende esinemine Sopotis aastal 2006. See on poola lauluvõistlus, kus Ninjad finaali pääsesid ja neljanda koha saavutasid! Samuti on meeldejäävaks olnud bändi esimene esinemine Poolas, koos Maarjaga. See oli lahe. Ja veel on tähtis olnud ülesastumine Eurovionil lauluga "Cool Vibes", mis mulle väga meeldib.

VNP: Kes on Sinu lemmikNinja?

Artur: Mulle on alati meeldinud Katrin. Ta on väga kaunis ja tal on suurepärane hääl. Kahju, et ta albumitel laulnud ei ole. Võib-olla varsti? ;)

VNP: Tõelisel fännil on olemas autogrammikaardid, kõik plaadid, singlid ... Kuidas Sinu fännamine välja näeb? Kas vaikselt ja tagasihoidlikult või on ka Sul postrid seina peal jne?

Artur: Mul on olemas kõik artiklid Poola ajalehtedest :) Samuti on mul singlid "Club Kung Fu", "Tough Enough", "Don't Go Too Fast", "Liar", "When The Indians Cry", "Blue Tattoo", "I Know" ja "I Know (Unplugged)", "Cool Vibes", "Megamix", "Dangerzone", "Rockstarz", "Crashing Through The Doors". On ka Triinu singlid "Home", "Fallen", "Be With You" ja Maarja EP "21?!". Vanilla Ninjalt on albumid "Vanilla Ninja", "Traces of Sadness" (ning selle Limited Edition), "Blue Tattoo (koos Limited Editioniga), "Silent Emotions", "Best Of", "Love is War". Olemas on ka DVD "Best Of: The Video Collection" ja Triinu album "Now And Forever".

VNP: Nimeta mõned oma lemmiklaulud Vanilla Ninjalt?

Artur: "When The Indians Cry" :) Kuid mulle meeldib 99% Vanilla Ninja lauludest.

VNP: Vanilla Ninja parim album on...? Ning nende parim muusikavideo on...?

Artur: Parim album on "Traces Of Sadness" ja video...hmm.. "Liar".

Millist muusikat veel peale VN kuulad?

Artur: Kuulan Triinut, Monrose'i, Ewa Farnat (poola laulja), Lucky Twice'i (rootsi duo).

VNP: Kust hangid Ninjade kohta infot ning kui palju oma vabast ajast neile pühendad?

Artur: Loen kodukat www.vanilla-ninja.pl ja vabast ajast pühendan Ninjadele 99%!

VNP: Kuidas Su perekond ja tuttavad Vanilla Ninjasse suhtuvad?

Artur: Mu sõbrad Vanilla Ninjat ei tea. :( Mõned neist teavad nüüd Triinut, kuid jah, Ninjasid mitte - nad pole Poolas nii populaarsed olnud kui Saksamaal. :( Emale VN meeldib!

VNP: Kuivõrd oled huvitatud eks-Ninjade tegemistest?

Artur: Triinu meeldib mulle väga! Aga ma lootsin, et ta soolokarjäär saab olema edukam. Ta on andnud välja kolm singlit ning madalakvaliteedilist videot. :sad: Album on tal suurepärane! Mõned lood on tõeliselt lahedad, isegi paremad kui VN lood. Ent Triinut pole piisavalt promotud, ta on popp ainult Internetis. :sad:

Maarja singel "Shine It On" meeldis mulle väga, uus lugu "21?!" on ka hea, kuid üldiselt kuulan teistsugust muusikat. :smiley:

VNP: Sinu soovid Vanilla Ninja liikmetele?

Artur: Soovin, et Vanilla Ninja tüdrukud salvestaksid uue albumi ja filmiksid uue muusikavideo. Nii ruttu kui VÕIMALIK! Triinule soovin, et ta saaks populaarsemaks ja annaks välja uue plaadi. Marya Roxx - tule Poolasse!