teisipäev, 4. november 2008

PIRET: KÕIGE ÕIGLASEM TUNDUKS TANTSUSAATES LAURI JA KRISTINA VÕIT

Buduaar.ee püüdis kinni Piret Järvise ning esitas talle küsimusi saate "Tantsud tähtedega" kohta...

Kas saatest välja kukkumine tegi sind kurvaks?
Kogu see aeg, mil tantsusaatega seotud olen olnud, on ääretult positiivne. Armsaks on saanud nii partner, kui ka rutiin minna igal hommikul trenni, pluss omajagu mõnusat adrenaliini on pakkunud pühapäevased otsesaated. Nüüd kui seda kõike enam ühtäkki pole, tunnen paratamatult mõningast kurbust. Kuidas teisiti saakski - üks ilus etapp sai ju läbi. Samas selge on see, et varem või hiljem peavad kõik peale ühe paari välja langema ja lõpuks saab saade nii või naa läbi. Seega võin julgelt väita, et tegelikult on rõõm selle üle, et lõpuks saates osalemisega ikkagi nõusse jäin palju suurem, kui kurbus välja saatmise pärast.

Millisele tantsupaarile nüüd pöialt hoiad?
Seda on nii raske öelda. Tegelikult on ju kõik selle hooaja paarid omal võluval moel erilised ja asendamatud ning mulle südamesse pugenud. Mõnes mõttes tunduks mulle aga kõige õiglasem Lauri ja Kristina võit. Lauris on olemas loomulik tantsutalent, lisaks on temas parajas koguses näitlejameisterlikkust, mida see show samuti eeldab. Seega oleks ehk just Lauri kõige õigem inimene seda saadet sel korral kinni panema.

Kas riputasid tantsukingad varna?
Kuna viimases saates tuleb veel korra tantsijana rahva ette astuda, siis kohe ma oma tantsukingakesi varna riputada ei saa.

Teadagi, et saade andis sulle palju kogemusi, aga mida veel?
"Tantsud Tähtedega" tõi mu ellu vähemalt ühe väga toreda inimese, lugematul hulgal uusi tantsusamme ja paar üliuhket kleiti. Tantsusaade tutvustas mulle muuhulgas võistlustantsu uskumatut maailma, mis mind ikka ja jälle üllatada või hämmastada suutis.

Mis sa arvad, miks just teie seekord välja langesite?
Peamiseks põhjuseks on saate formaat, mis nõuab iga kord ühe tantsupaari elimineerimist. Sel korral olime need meie, järgmine kord juba keegi teine. Meie sooritasime oma etteaste hästi ja nii ka Evelyn. Selles suhtes oli ˛ürii väga raske ja ebameeldiva valiku ees ja seekord läks nagu läks.