neljapäev, 1. jaanuar 2009

"DANGERZONE" TAAS VANILLA NINJA LAULUDE EDETABELI LIIDER!

Särtsakat ja edukat uut aastat teile kõigile!

Kauaoodatud 2009. aasta on saabunud ja loodetavasti tuleb see parim nii meile kui ka Ninjadele ning nende lähedastele.

Nagu iga uue kuu alguses ikka, vaatame seegi kord üle, mis toimub Vanilla Ninja laulude edetabelis, mille järjekorranumbriks on 47.

Seekordne pingerivi põhineb VNP lugejate detsembrikuus saadetud personaalsetel edetabelitel ja üllatus-üllatus: uus aasta algab tabeli liidrivahetusega!

"Crashing Through The Doors", mis oli Ninjade parimate lugude edetabeli liider pool aastat järjest, on oma võimu pidanud loovutama "Dangerzone'ile". Viimati juhtis "Ohutsoon" pingerida 2008. aasta mais ja eks ole näha, kas "Crashing" on nüüd lõplikult "crashitud" või suudab laul tagasi tippu tõusta.

Auväärsele kolmandale kohale tõusis värskes tabelis eurolaul "Cool Vibes". Muuseas, selle loo laeks jäigi 2008. aastal kolmas koht, kus ta viibis kokku neljal korral.

Jätkuvalt on tabelis edukad Lenna soololaulud, esikaheksas on neid tervelt kolm! Parim neist - "Loomeinimesed" koos Muuduga asub pingerivi neljandal real.

Suurel langusteel on aga endise Ninjatüdruku Triinu soolohitt "Fallen", mis kukkunud kuus kohta allapoole 22-seks. Ouch!

Ülejäänud tõusud ja langused olgu jälgimiseks teie terastele silmadele.

Olgu etterutates mainitud, et järgmine edetabel saab olema juubelihõnguline, kuna 1. veebruaril tähistab Vanilla Ninja laulude edetabel viiendat sünnipäeva. Juhhei!

Ja juba lähipäevadel avaldab VNP kokkuvõtte selle kohta, millised 40 Vanilla Ninja laulu olid 2008. aastal fännide seas kõige populaarsemad.

Veelkord, kõike head uueks aastaks ja ärge unustage ka sellel kuul hääletada oma lemmiklaulude poolt!

Edetabelit näeb siit.