pühapäev, 25. jaanuar 2009

NINJAPORTAAL TÄHISTAB VIIENDAT SÜNNIPÄEVA!

Hip-hip, hurraa!

Täna saab Vanilla Ninja Portaal viie aastaseks! :)


Kui VNP 2004. aasta 25. jaanuaril alustas, oli "Tough Enough" Saksamaal, Austrias ja Šveitsis alles imetegusid tegema asumas ning oioioioi kui palju selle ajaga juhtunud on! :)

Vanilla Ninja Portaali välimuski on aastate jooksul mitu korda muutunud. Kõige suurem uuenduskuur (uus välimus, uus aadress) toimus alles hiljuti, 2008. aasta novembri lõpus. Kuid kodulehe põhimissioon - pakkuda VN fännidele kõikvõimalikku infot nende lemmikute kohta, on jäänud samaks. Samuti on VNP lisaks Ninjade tegemiste kajastamisele oma lugejatele tutvustanud bändi andunud fänne.

Täpselt aasta tagasi sai vaikselt hõisatud, et 2009. aastal võiks koduka 5-aastase juubeli puhul väikese peo korraldada, kuid sellega läheb veel pisut aega, kuna siinkirjutaja välismaal viibib. Siiski ma loodan väga, et sellel aastal VNP teile ka ühe Ninjapeo korraldab - mitte küll enam sünna auks, aga niisama. Loodame parimat! ;)

Vanilla Ninja Portaali on viie aasta jooksul uuendatud ja uudistega varustatud kõikvõimalikest kohtadest, alates Tallinna kaubamaja internetipunktist lõpetades Inglismaaga. Hetkel ei oska küll aimata, mis võiks olla see suur ja võimas jõud, mis võiks takistada VNP kümnendat sünnipäeva aastal 2014. Hmmm.. Elame-näeme!

Kuna VNP jaoks on täna erakordselt tähtis päev, tahaksin kogu südamest tänada kõiki kodulehe lugejaid, eriti neid, kes saiti juba aastaid külastanud on. Aitäh neilegi, kes VN kohta uudiseid on saatnud või muul moel kaastööd teinud ning tervitused teiste Ninjakodukate autoritele!

Suured kallid ja tänusõnad lähevad ka Vanilla Ninja liikmetele - nii endistele kui praegustele. Te ei kujuta ette, kui toetavalt bänd Ninjaportaali kõikide aastate jooksul abistanud on. Aitäh teile, tüdrukud, ilma teieta VNP-d ei oleks!

Ühesõnaga, tänud kõigile ja rockime edasi! :)

Tervitades,
Kristo