reede, 17. aprill 2009

PIRETI KIRI NINJAPORTAALI LUGEJATELE

16. aprillil suleti portaal TopTop, mis jõudis tegutseda pool aastat ning mille muusikatoimetajaks oli Piret Järvis.

Kuna Ninjaportaalilt on viimase 24 tunni jooksul paar korda küsitud, mida arvab olukorrast Piret, siis võttis VNP lauljatariga ühendust.

Siin on tema kiri Ninjaportaali lugejatele:

"Teretere!

Tõepoolest otsustati portaali TopTop.ee tegevus lõpetada, sest arvestades praeguse reklaamituru rasket olukorda, kus isegi kõik tuntud paberväljaanded on jäänud reklaaminappuse tõttu poole õhemaks kui varem, oli uuel ja väikesel tulijal keeruline vanade ja ennast sisse töötanud tegijatega konkureerida.

Samas jään minagi nii mõndagi lahedat rubriiki selle lehe pealt taga igatsema (Kerli blogi, Mart Sanderi kultuuriarvustused, Üleõlakott, Henrik Normanni ja Jan Uuspõllu sketšid) ja kahju on ka sellest, et portaal, mis just nüüd hakkas oma nägu ja suunda leidma ning kogus iganädalaselt tuhandeid külastajaid juurde pidi kõige magusamal hetkel otsad kokku tõmbama.

Minu jaoks oli töö TopTop-is siiski pigem üks meeldiv lisaprojekt ja mõnus võimalus oma lemmikteemast muusikast kirjutada. Selles suhtes olen portaali asutajatele väga tänulik, et nad mulle sellise võimaluse andsid ja mind kampa kutsusid. Kui meedias püüti jätta muljet, et oma kaastöötajatele portaali sulgemisest ei teatatud, siis nii see pole – mulle ja enamikele teistele kaastöötajatele räägiti kinnipanekuplaanidest juba umbes kuu aega tagasi.

Samas aga polnud TopTop ju ka see koht, kuhu kogu oma igapäevase energia oleksin suunanud. Seega kavatsen edasi tegeleda kõige sellega, millega siiani. Sealhulgas loomulikult Vanilla Ninjaga!

Maailma parimaid soove soovides,

Piret :)"