neljapäev, 9. aprill 2009

VANILLA NINJA: "UUT MATERJALI HETKEL STUUDIOS LINDISTAMA EI HAKATA"

Õhtulehe reporter Meelis Tomson tegi saate "Eesti otsib lemmiklaulu" salvestuse päeval (kus VN esitas loo "Cool Vibes") intervjuu Pireti, Katrini ja Lennaga ning päris, mis on nende endi lemmiklaul VN repertuaarist.

"Raske on seda niimoodi öelda. Ma arvan, et "Cool Vibes" ongi üks lemmikuid," nentis bändi solist Lenna Kuurmaa.

Kas "Cool Vibes" on suurim Ninjade hitt? Selle peale muheles Katrin Siska, et "oleneb mis riigis. Eestis on päris palju neid hitte, mis meie repertuaaris kuulsaks on saanud."

Piret Järviselt küsiti, kas VN läheb Eurovisionile kunagi veel tagasi.

"Vaat see ongi see, et kui juba ühe korra oled edukalt esinenud, siis võib-olla tasuks sellega rahule jääda ja ei peaks hakkama rohkem ihaldama. Meile jäi väga ilus mälestus sellest kogemusest. Sai seal koos käidud, šveitslastele hea koht välja võideldud, koht finaalis ja.. las ta jääda. Esialgu ei plaani üheskoos Eurovisioonile tagasi minna."

Kuidas on aga lood uue plaadimaterjaliga?

Lenna: "Hetkel ei plaani uut plaadimaterjali teha, oleme siiamaani vaikelu elanud ja jätkame samas joones. Küll tegutsetakse mujal riikides - võimalik, et tuleb väliskontserte ja kontserte me anname ka Eestis. Aga uut materjali hetkel stuudios lindistama ei hakata."

Milline lugu võiks võita saatesarja "Eesti otsib lemmiklaulu"?

Katrin: "Vanilla Ninja lugu võiks võita. Aga ma arvan, et see ei ole piisavalt vana lugu - me oleme ainult seitse aastat tegutsenud. Ma arvan, et siin võidab lugu, mis on olnud rahva meeles juba kakskümmend aastat näiteks."

Lenna: "Siin on ikka tõesti väga raske valida, sest on koos väga palju ilusaid ja häid lugusid. Ma ei oska öelda, mis võiks võita."

Piret: "Neid lugusid on nii palju häid. Aga ma usun, et äkki sõnumiga ja eestlasti ühteliitev lugu võiks olla see võidulugu. Tavaliselt sellised isamaalise sõnumiga laulud võtavad inimestel südame alt kõige rohkem soojaks. Võib-olla siis mõni nendest, aga milline just? Või ka Ruja repertuaar on selline, mis läheb nii noortele kui vanadele peale, nii et mine sa tea."

Õhtuleht Online'i intervjuu Ninjadega