neljapäev, 14. mai 2009

KATRIN ON KONTORIROTTIDE JOOKSU PATROON!

Tallinna Vanalinna Päevade raames 1. juunil toimuva meelelahutusliku ja heategevusliku kontorirottide jooksu Rat Race patroon on Katrin Siska, vahendab Kroonika koduleht.

Kati on heategevuslikust üritusest Rat Race vaimustuses: "Väga fun ettevõtmine! Suure spordisõbrana usun, et taoline teise nurga alt lähenemine on mõnus vaheldus tavalistele spordivõistlustele suurel staadionil. Vähe sellest, et Rat Race on meelelahutuslikult lõbus, annab see ka arvestatava panuse heategevusse."

Juba kaheksandat aastat toimuva kontorirottide jooksu Rat Race osavõtumaksud annetatakse SA Eesti Lastefondi. Eelmisel aastal jooksis Tallinna Rat Race'l 320 kontorirotti. Osavõtutasudest kogutud 120 000 krooniga toetati SA Eesti Lastefondi kaudu lastekodulaste ülikooli õpinguid.

RatRace on kontoriinimeste meelelahutuslik ja heategevuslik jooks, kus valgekraed jooksevad läbi kesklinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid. Rat Race toimub Eestis juba kaheksandat aastat.