kolmapäev, 20. mai 2009

LENNA KEELAS OMA ALASTIFOTO KASUTAMISE NÄITUSEL

Fotograaf Indrek Galetin avab reedel, 22. mail Rotermanni kvartalis heategevusliku fotonäituse "Amour - lemmikloomade eri", kus piltidel poseerivad alasti Eesti tuntud inimesed koos lemmikloomadega.

Indrek suutis näituse tarvis riided seljast kiskuda seekord seltskonnatibi Liis Lassilt, kasiinodega ägedat sõda pidavalt Max Kaurilt, seltskonnastaar Marta Vaarikult, tuhkatriinu Mari-Leenult, Buratino Mikk Nurgalt, noorelt reporterineiult Carola Madiselt, superstaari Arturilt, politoloog Anna-Maria Galojanilt ja paljudelt teistelt seltskonnaliblikatelt. Ka staarfotograaf ise on seekord üks modellidest, kirjutab portaal Elu24.

Alastimodellina poseeris Galetini kaamerasilma ees ka Lenna Kuurmaa, kelle kehakumerusi kattis vaid üüratu beež boa. Kahjuks Lennat lõpptulemus siiski ei rahuldanud ning Kroonika aasta seksikaim kaunitar keelas oma aktifoto eksponeerimise nii reedel toimuva näituse avamisel kui ka juunis korraldataval oksjonil.

Elu24 uuris fotograafilt, miks.

Indrek, mis siis juhtus? Miks Lennale sinu tehtud aktifoto ei meeldinud?

Lennale ei meeldinud meik, juuksed ja veel mingid pisikesed detailid. Ausalt öeldes, ma ei tea mis juhtus. Pilt oli minu arvates väga ilus. Kõik pisivead retušeerisin ka korralikult ära.

Nägin selle tööga tegelikult kohutavalt palju vaeva. Kurb, sest pildistamiseks kulus terve päev. Palju raha ja aega läks kaotsi.

Kelle idee oli Lennat pildistada just maoga?

Ta ise tahtis just seda madu. Mina pakkusin alguses välja hoopis teistsugust - väiksemat ja kordi kaunimat. Tegelikult valis Lenna ka oma meigi ja juuksepikendused ise.

Viimasel ajal on palju näägutatud Lenna kehakaalu ümber. Võib-olla sai hoopiski see saatuslikuks?

Ma ei tea, tegin teda siit-sealt saledamaks ja kaotasin pisemadki iluvead. Lõpptulemus oli igatahes väga, väga kaunis.

Järsku ei meeldinud pilt Robile (Lenna elukaaslane)?

Ma ise arvan ka seda, et talle on kõrvalised isikud nõu andnud ning tüdruku pea sassi ajanud. Loodan, et Lenna mõtleb ikkagi ringi ja me võime seda pilti siiski juunis oksjonil näha.

---

Näitus "Amour - lemmikloomade eri" avatakse 22. mail Rotermanni kvartalis.

Näitus on üleval kaks nädalat. Kõik fotod pannakse koostöös Osta.ee'ga kaheks nädalaks oksjonile ja juba 20. juunil toimub restoranis Dominic oksjoni ametlik lõpetamine. Samal üritusel saab jälgida ka oksjoni kulgu ja anda viimaseid panuseid. Oksjoni müügitulu annetab Indrek kodutute loomade heaks.