esmaspäev, 18. mai 2009

VIOLINA & LENNA LUGU "SELLEL ÖÖL" SISENES RAADIOJAAMADE EDETABELITESSE

Violina ja Lenna Kuurmaa ühisprojekt "Sellel ööl" sisenes nädalavahetusel raadiojaamade Sky Plus ja Elmar edetabelitesse.

Raadio Elmari poolt koostatud Eesti lugude edetabelis paikneb "Sellel ööl" uuena positsioonil number 10.

Tabeli liidriks Urban Symphony eurolaul "Rändajad", järgnevad Janne Saare ja Uku Suviste "Ma ei mõista sind" ning Tanel Padar & The Suni "Salamisi endaga".

Raadiojaama Sky Plus enimmängitud lugude pingerivis on "Sellel ööl" uuena #39. Sealne tipplaul on A.R. Rahmani & Pussycat Dollsi "Jai Ho! (You Are My Destiny)". Positsioonile 2 on tõusnud 24-aastase James Morrisoni "Please Don't Stop The Rain" ja kolmas koht kuulub Ciara ja Justin Timberlake'i loole "Love Sex Magic".

Muideks, tänasest reedeni toimub Elmaris parima Eesti ansambli valimine. (Ja parim on ju mõistagi Vanilla Ninja, eksole:). Selleks tuleb tööpäeva jooksul helistada telefonil 7 427 520 või saata SMS numbril 1511 oma lemmikansambli nimega. Sõnumi hind on 15 krooni.

Iga päev loositakse kõikide helistajate ja sõnumisaatjate vahel välja CD-plaate ja Diili poolt kingituseks kvaliteetset eestimaist kõneaega. Rahvahääletuse peaauhinnaks paneb Diil välja uhke Nokia mobiili.

Elmari lemmikansambel selgub 25. mail.