teisipäev, 9. juuni 2009

KROONIKA KIRJUTAB LENNA JA ROBERTI REISIST COSTA DEL SOLI

"Aastas paar-kolm korda on hea kusagil kaugemal ära käia kui pelgalt üle lahe põhjanaabrite juures," ütleb Lenna Kuurmaa täna ilmunud ajakirjas Kroonika. Lauljatari ja ta kallima Robert Vaigla värskeimad reisielamused pärinevad Costa del Solist.

Kroonika lugejate poolt seksikaimaks naiseks valitud Lenna (23) ja tema armastatu Robert Vaigla (23) viis reisifirma Horizon Travel poolt välja pandud auhinnareis nädalaks Hispaania päikeserannikule Costa del Soli. Lenna sai patareid korralikult täis laetud, sest nahka grilliv päike, rõõmsameelsed inimesed ja hullustükke tegevad ahvid mõjuvad parima vitamiinina. "Reisida on alati tore. Kui oleks võimalik, teeksime seda tihedamini," sõnab lauljatar.

Lenna ja Robi ei peesitanud pelgalt basseini ääres, nende puhkused on alati aktiivsed. "Kõige toredamad olid väikesed väljasõidud, millega polnud minnes arvestanud - üle Gibraltari väina Aafrika rannikul asuva väikese küla Ceuta külastamine. Ja kindlasti ka brittidele kuuluval Gibraltaril ringi tatsumine. Need kaks väikest trippi olid huvitavad ja lõbusad," kiidab Lenna.

Tema hinge kosutab omapäraste kohtade hinguse tunnetamine, kus inimesed elavad sootuks teisiti kui keskmine põhjamaa rahvas. Lauljanna arvates olid väikesed mägikülad imearmsad. Reisilt tõid nad peale helgete tunnete kaasa ka Parma sinki ja veini.

Peatselt on Lennat ja Robit ootamas India. Esimest korda väisasid nad seda riiki poolteist aastat tagasi. Lenna ütleb: "Nüüd on plaanis seal kauem viibida, rohkem erinevaid linnu ja kohti külastada ning ringi matkata ja saatusel end juhtida lasta."

Pildireportaaži näed Kroonikast!