esmaspäev, 8. juuni 2009

MAARJA PUHKAB EESTIS

Pärast maikuist kontserttuuri sakslanna LaFeega saabus Maarja Meriste-Kivi kodumaale Eestisse, et siin mõned nädalad veeta.

Lauljatar kirjutab oma MySpace'i lehel, et oli väga mõnus taas tuuritada ja Saksamaal viibida. Kuigi kokkuvõttes ei jäänud tal palju aega Saksamaa linnade vaatamisväärsustega tutvuda, külastas ta kehakinnituseks mitmeid itaalia ja hiina restorane. "Need on kindlasti paremad kui meil siin Ameerikas ja Eestis," arvab Maarja.

LaFee ja tema bändikaaslased olid väga sõbralikud ja alati heas tujus. Maarja sõnul paranes ka tema keeleoskus: "Enne kartsin saksa keeles rääkida, kuid mingil põhjusel tulin seekord palju vabamalt toime."

Mõistagi ei möödunud tuuritamine viperusteta. Näiteks lõi Maarja end ükskord laulu "Rebel" esitamise ajal õhku hüpates kõvasti mikrofoniga. Otsaette jäi seetõttu verise mikrofoni jälg. Esinemisel Šveitsis (29. mail) libises ta kõrgelt lavalt sootuks maha, kiiresti tuli appi võtta akrobaadsed võtted ja lavale tagasi hüpata.:)

Kui vaid pooled kontserdid olid seljataga, olid tema põlved juba sinikatest mustad - mõistagi rokilike esinemiste tagajärjel!

Peale pisikest puhkust Eestis lendab lauljatar oma praegusesse elukohta Los Angeleses.