esmaspäev, 1. juuni 2009

VN LAULUTABELIT JUHIB TAAS "COOL VIBES"!

Mõnusat esimest suvekuud!

Juunikuu on alanud ja loodetavasti on teil suveks plaanid tehtud. Eestimaa suvi on teatavasti väga lühike, nii et võtke sellest kõik mis võtta annab! (Ja külastage kindlasti VN / Lenna Kuurmaa esinemisi, mida sel suvel jagub küllaga!)

Kuna on juunikuu esimene päev, siis viskab Ninjaportaal pilgu igakuisele Vanilla Ninja laulude edetabelile, mille koostajaks olete teie.

On see nüüd õnn või õnnetus, kuid tabelil on uus liider! Selleks on - peale kolmekuulist pausi, mil number 1 oli "Dangerzone" - taas "Cool Vibes"!

Teisele kohale prantsatas "Dangerzone" ja kolmandaks on üllatuslikult kerkinud "Tough Enough". Uskuge või mitte, aga viimati oli "T.E." VN laulutabeli esikolmikus 2004. aastal. Kas suvetuuled on toonud nostalgia teie hinge? :)

"Tough Enough" on ühtlasi värske tabeli suurim tõusja (+10 kohta), suurimaks langejaks on Lenna & Muudu "Loomeinimesed", mis kukkus kolinal neljandalt kohalt 13-ndaks.

Top 10-s polegi nüüd üle pika aja ühtegi Lenna soololaulu. Kas sinna võib jõuda Violinaga meisterdatud heliteos "Sellel ööl", mis asub uuena positsioonil 17? Elame-näeme!

Edetabeliga tutvumiseks ja oma lemmiklaulude poolt hääletamiseks klikake siia.