esmaspäev, 25. jaanuar 2010

BUDUAAR: KATRIN SISKA MUUDAB VÄLIMUST VASTAVALT TUJULE

Kevad on varsti tulemas ja naiste jaoks on see aeg, kus paljud muudavad enda välimust! Buduaar uuris, kas ja mida võtab ette Katrin Siska.

Katrini sõnul ei ole tema harjunud enda välimust muutma vastavalt aastaajale, vaid pigem teeb seda enda tujude kohaselt. "Kui on tunne, et tahaks midagi uut, siis mõtlengi välja midagi uut ja nii umbes neli-viis korda aastas, väikeste intervallide tagant, et oleks mõnus vaheldus," räägib kaunitar ning lisab: "Artisti ja seltskonnategelasena on mulle oluline regulaarselt oma imagot värskendada, et ennast ja teisi aeg-ajalt üllatada millegi uuega."

Maailmakuulsatest inimestest imetleb Katrin lauljatar Rihannat, kelle julged soengud ning efektsed meigid on talle alati muljet avaldanud. Kas kaaluks ta ka endale sääraseid muutusi teha? "Kahjuks ei raatsi enda juukseid nii lühikeseks lõigata, küll aga olen nii mõnigi kord taolise julge meigi endale mõne suurema etteaste eel teinud," tunnistab ta.

Mida aeg edasi, seda naiselikumaks muutub ka Katrin ning tunnistab, et aja jooksul on tal tekkinud mõned lemmikbrändid, mis erinevad kardinaalselt nendest, mis tal leidus kapis näiteks 10 aastat tagasi. "Hindan väga kvaliteeti, asjade efektsust ja praktilisust, shoppan vähem kui varem ja päris palju disainin-meisterdan ise," räägib Kati Buduaarile.