pühapäev, 24. jaanuar 2010

JÄRVIS TÖÖTAB MINISTEERIUMIS

Piret Järvis alustas 20. jaanuaril tööd majandusministeeriumis avalike suhete nõunikuna. Ta kandideeris ametikohale nii nagu teisedki tööotsijad ehk vastas tööotsingu portaalis üleval olnud kuulutusele.

Vastuseks küsimusele, miks ta üldse bändi kõrvalt teist tööd vajas, seletas ta ETV saatele "Ringvaade" nii: "Ma olen pidevalt paralleelselt Vanilla Ninjaga teinud mingit muud tööd, sest et, olgem ausad, ma ei tea, kui kaua ma meelelahutajana leiba saan teenida ja see on selline tagavaravariant mingi muu amet omandada ja mingil muul alal pädev olla. Eestis, kus turg on muusikutele väike, tasub valmis olla, et igal ajal oma karjääri jooksul sa ei pruugi tipus olla. Sa ei pruugi ainult muusikategemisest ära elatuda."

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonda juhtiv Kalev Vapper usub Piretisse väga. "Pireti puhul, mis meid võlus, oli esiteks see, et inimesel on reaalne ettevõtluskogemus, inimene on elus midagi saavutanud - vaatamata noorele eale. On osanud endale eesmärke püstitada ja neid ka saavutanud, inimesel on vastav erialane haridus olemas ja ta tunneb siirast huvi selle valdkonna vastu."

Intervjuu ETV "Ringvaatele":


Piret @ her new job
Uploaded by bigproblem11


Intervjuu Kanal 2 "Reporterile":


Piret's job in Ministry of Economic Affairs & Communication
Uploaded by bigproblem11


Videode eest tänud Suurprobleemile!