laupäev, 20. veebruar 2010

LENNA POLE "EESTI LAULU" KONKURENTE VEEL KUULNUD

Jaanuari algusest Indias ja Aafrikas reisinud Lenna Kuurmaa on jõudnud tagasi kodumaale. Lauljatar tunnistas Vanilla Ninja Portaalile, et pole reisi tõttu teiste "Eesti Laulu" konkurentidega end veel kurssi jõudnud viia, kuna netiühendusega oli võõrsil "nii nagu oli - kord sai kasutada ja siis jälle polnud võimalik."

"Pole teiste lauludega ikka veel kursis, pole ühtegi kuulnud, ei ole teadlik kellega koos võistlen," kirjutas Lenna täna pärastlõunal VNP-le. "Aga ma arvan et see polegi oluline, hea on olla kümne hulgas ja tore on see et lugu meeldib. Annan igal juhul endast parima.

Lavashow ja väljanägemise asju oleme arutanud küll, meie stilist on Liina Stein (sama naine töötab ka Disko 4000 kostüümide kallal - VNP). Aga pole veel konkreetseks läinud. Sest ma pole Eestis olnud kättesaadav ja nüüd hakkab siis tegutsemine pihta."

Oma esimese sooloplaadi kohta mainis lauljatar järgmist: "Vanu laule plaadile tõesti ei tule. Plaadi laulud kõik ei ole veel valmis. Teeme edasi stuudiotööd ja aprilli lõpus / mai alguses peaks plaat ilmuma."

Edu Lennale "Eesti Laulu" ettevalmistuseks ja plaadimaterjali salvestamiseks ning tere tulemast tagasi Eestisse!:)