esmaspäev, 1. veebruar 2010

PIRET: DISKO 4000-L ON "EESTI LAULU" FINAALIKS PÖÖRASEID IDEID

Piret Järvis andis täna telefoniintervjuu raadiojaama Elmar saatele "Elmari päevapüüdja".

Kõigepealt tuli juttu tema uuest töökohast majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis. Piret tunnistas, et kuigi ta on olnud tööl vaid poolteist nädalat, on ta seal "super rahul".

Varajane ärkamine töölemineku tõttu on Pireti sõnul positiivne, kuna see muudab päeva pikemaks. Lauljatar muigas, et ärkas pühapäeval juba kell 7 hommikul äratuskellata üles, kuigi tööle polnud vaja minna.

Muusikakollektiivi Disko 4000 kohta ütles ta, et lugu "Ei usu" on nende esimene väljalase, kuid on plaanis ka pikemalt tegutseda. Muusikat teevad nad piirangutevabalt, soov on katsetada erinevaid stiile.

Küsimusele kas "Eesti Laulu" finaalikoht tuli üllatusena, vastas Piret jaatavalt - ta oli eelnevalt kuulnud jutte selle kohta, et sellel aastal osales palju tuntud ja häid tegijaid. Samuti tunnistas Järvis, et esinemine siiski ka hirmutab, kuna ta on harjunud ühiselt musitseerima Lenna ja Katrini kõrval ning üksinda polegi eriti vokaalselt laulnud (Vanilla Ninjas on lauluosad vokaalselt jagatud). Seega ta pabistab, kuid tunnistab, et uued väljakutsed teevad elu huvitavaks.

Lähiajal loodab Piret Disko 4000-ga vaikselt esinema hakata. Talle on oluline, et "Eesti Laulu" finaalis mõjuks esitus siirana.

Disko 4000 on mõelnud sellelegi, kuidas lisaks kuulamisele oleks esitust põnev ka visuaalselt jälgida. Fantaasialend on kõrge ja pööraseid ideid neil jaguvat. Kostüümide osas aitab disainer Liina Stein, kes on Pireti sõnul hullumeelsete ideedega ja ei löö millegi ees risti ette.