reede, 12. veebruar 2010

"RAPUNZEL": "EESTI LAULU" FAVORIIT!

Lenna Kuurmaad, kes juba kuu aega reisil on olnud, ootab peagi kodumaale naastes "Eesti Laulu" favoriidi staatus.

Lugu "Rapunzel" juhib erinevate netiportaalide küsitlusi ning oli sellel nädalal ka Postimehe muusikaekspertide lemmiklauluks.

"Teiste lugude vahel on Lenna laulmine nagu pai kõrvadele. Rikas nii meloodia kui harmoonia poolest," ütles lauljatar Ithaka-Maria Rahula Postimehele.

"Kõik mida kuningas Eplik oma käega puudutab, muutub kullaks. Stiililt meenutab Epliku ja Eliidi plaat nr. 2-te. Väga mõnus, positiivne lugu, selle aasta konkursi parim," kirjutab keegi TanelEST videoportaalis YouTube.

ERR-i kodulehelgi tunnistab kommentaator Liz, et laulu autori käekirja pole vaja veerida: "Eplik, mis Eplik! Esimestest taktidest alates selgelt äratuntav! Väga hea. Kujutasin mõttes ette ka Vaikot seda lugu laulmas ning siis Lennat laulmas mõnda VE viimase albumi lugu. Igat pidi sobiks.....lihtsalt suurepärane, et kaks andekat muusikut viimaks kokku on sattunud. Väga rahul!"

Laulu "Rapunzel" suurimateks konkurentideks peetakse Violina ja Rolf Juniori lugu "Maagiline päev", Iiris Vesiku "Astronauti" ning Marten Kuninga pala "Oota mind veel".

Lenna Kuurmaa viibis "Eesti Laulu" finalistide teatamise ajal Indias. Praegu peaks lauljatar matkama Aafrikas. "Mul on väga hea meel kuulda, et lugu meeldib. Koguge siis jõude, et toetust anda. Loodan teie kõigi peale. Ja annan endast parima," kirjutas Kuurmaa eelmisel nädalal Vanilla Ninja Portaali lugejatele.

"Eesti Laul 2010" finaal toimub 12. märtsil Nokia Kontserdimajas. Kinnitamata andmetel on tänavuse finaalkonkursi juhtidena sõelale jäänud praegusteks Eesti parimateks koomikuteks tituleeritud näitlejapaar Ott Sepp – Märt Avandi.