pühapäev, 28. märts 2010

LAULUSAATEST LAHKUS EVELYN SEPP

TV3 telesaates "Laulud tähtedega" selgus täna esimene duo, kes pidi mikrofonid kotti pistma. Rahvas otsustas viimaks, et kõige kehvem oli Evelyn Sepa ja Margus Vaheri etteaste, kirjutab Õhtuleht Online.

Võistlustules oli kaheksa duetti, kuhu kuuluvad avaliku elu tegelased ja professionaalsed lauljad. Kõlasid osalejate nooruspõlve lemmikhitid.

Artur Talviku ja Lenna Kuurmaa "Anarchy in the UK" teenis 20 punkti, jäädes jagama esikohta Kersti Tootsi ja Uku Suviste lauluga "Tassike teed".

Kohtunik Peeter Rebane märkis, et teda üllatas Arturi ja Lenna valitud laul. Mihkel Raud ütles: "See ongi muusika. See muutis maailma. Muutis minu maailma, muutis sinu maailma". Maarja-Liis Ilus rääkis, et tegu on igati sobiva paariga. Mõlemad mässumeelsed. Ta lisas, et Talvik on üks suurimaid soosikuid saate üldvõidule.

Möödunud nädala tulemus liideti selle nädala kohtunike punktide ja televaatajate häältega ning kaks väikseima punktisummaga kogunud duetti esitasid lisaloo.

Need paarid olid: Evelyn Sepp ja Margus Vaher; Tiiu Järviste ja Mikk Saar. Viimased esitasid lisaloona "Naeru", Evelyn Sepa ja Margus Vaheri lisalugu oli "Maapealne paradiis".

Raud ütles, et talle meeldis Järviste/Saare esitus rohkem. Ilus jagas samuti Järvistele kiidusõnu. Rebane tahtnuks Järviste ja Saare lugu uuesti kuulata. "Olite väga tublid". Kuid show'd arvestades meeldis talle Sepp/Saar rohkem.

Rahvas otsustas: lahkuma pidid Evelyn Sepp ja Margus Vaher. Sepp kaotusepisaraid ei valanud, ütles hoopis rõõmsalt, et tundis heameelt võimaluse üle ka teine lugu rahvale esitada. Järgmise saate ajal lubas ta Järvistele pöialt hoida ja talle isegi toetushääl anda.

Järgmises saates ootavad meid ees üllatused filmi- ja teatrimuusikast.

* Õhtulehe galeriid: Teise saate peaproov, Mis toimus lava taga?
* Publiku galeriid: Saade, Lavatagune melu
* Elu24 galerii


Lenna Kuurmaa & Artur Talvik - Anarchy In The UK
Uploaded by bigproblem11