laupäev, 13. märts 2010

LENNA PLAANIB REISI HIINASSE

Väsitavad lavakingad laua alla lükanud ja jalad mugavaisse saabastesse kängitsenud Lennast ei õhkunud "Eesti Laulul" teiseks tulemise pärast just erilist õnnetust, kirjutab portaal Elu24.

"Tegelikult ongi hea, et me ei võitnud," rääkis Lenna. "Mul oli plaanis just sel ajal Hiinasse reisida, kui oleks pidanud Eurovisioonile Eestit esindama minema, siis jääks see sõit ju ära." Mõni aeg tagasi saabus lauljatar pikemalt India-reisilt, kus ta kogus "hingejõudu ning positiivseid emotsioone".

"Pingelangus on tohutu," ohkas väsinud, kuid ikka särav Lenna pärast Eesti laulu hääletustulemuste teatavaks saamist. "Tähistame seda oma bändikaaslastega väikesel privaatsel peol, Hollywoodi ametlikule järelpeole me ei lähe. See pole just meie lemmikoht. Mõtlesime, et kui peaksime juhuslikult võitma, siis muidugi peaks korraks läbi astuma - nii viisakuse poolest - , aga nüüd puudub selleks igasugune vajadus."

"Meil on kesklinnas plaanis üks salajane afterparty, kuhu on kutsud ainult väga valitud seltskond," naeratas lauljatar müstiliselt ning lahkus õige pea pärast jutuajamis green roomist.