neljapäev, 25. märts 2010

LENNA SAATEST "LAULUD TÄHTEDEGA"

Saade "Laulud tähtedega" on oma avalöögi teinud ning osalejad valmistuvad juba selleks pühapäevaks. Lenna Kuurmaa rääkis Buduaarile, kui kiiresti tuli tema nõusolek saates osalemaks ning mida arvab oma lavapartnerist Artur Talvikust.

Lenna tunnistas, et ei võtnud koheselt saates osalemise pakkumist vastu, algul tuli ikka teha ka mõtlemistööd. "Kõik ikka oleneb paljudest asjaoludest, et kokku tuleks tore projekt," põhjendas ta.

Eelmise aasta hooaega jälgis lauljatar ka, mitte küll alati, kuid võimaluse korral siiski. Samuti jäi ta rahule ka võitjapaariga. "Ines on alati hea ja veetlev," leiab Lenna. Oma lavapartneri Artur Talviku üle on lauljataril samuti väga hea meel, tema meelest on mees täiesti fantastiline! "Mul on äärmiselt hea meel, et temaga kokku sattusin!"

Kuigi tegu on võistlussaatega, ei ole Lenna sõnul osalejatel omavahelisi pingeid ette tulnud ning lava taga valitseb positiivne ning lõbus õhkkond. "Tore seltskond on kokku saanud, palju uusi tuttavaid, kellega muidu kokku vist ei juhtukski," rääkis kaunitar.

Enda ning Arturi esinemisega jäi Lenna rahule, eriti just lavapartneriga, kuna tema jaoks oli see kõik uus. "Jäin väga rahule, eriti Arturiga, kuna tema jaoks on kogu kogemus ikkagi midagi uut ja tal raskem ülesanne täita kui mul," selgitas ta.

Kuidas iseloomustab Lenna enda ning Arturi lauluvalikut saate jooksul, kas on ka tulemas üllatusi? "Meie lauluvalikud pole väga traditsioonilised, jääme iseendaks ja saab olema palju üllatusi!" rääkis Lenna Buduaarile.