pühapäev, 30. mai 2010

PAUSILT TAGASI: MIS ON VAHEPEAL JUHTUNUD?

TRAGI LENNA

Lenna jaoks on mai olnud pööraselt kiire kuu. Telesaate "Laulud tähtedega" võit koos Artur Talvikuga, esinemine TV3 otsesaates "Värske Ekspress"... (Telesse jõudsid ka varem salvestatud "Tähed muusikas", "Kelgukoerad"). Lenna jõudis esineda Tartus ja käis kontserttuuril Ivo Linnaga, osales erinevatel üritustel (Ühtne Eesti Suurkogu, Kroonika seksikate valimised, Märt Avandi ja Ott Lepa CD/DVD esitlus...), andis intervjuusid ajakirjadele Üks ja Mood ning raadiole Kuku.

Raadiojaamadesse jõudsid lauljatari lood "Mine tee tööd" ja "Mida sa teed" - esimene neist on tehtud juunikuus Rakveres toimuva Meeste Tantsupeo tarvis, teine pala on uus singel Kuurmaa sooloplaadilt.

Kõige tipuks viibis ta 22.-30. maini koos oma bändimeestega Hiinas, kus esineti EXPO maailmanäitusel.

Sellel kuul tehti teatavaks Lenna esimese sooloalbumi nimi - "Lenna". Plaati saab juba osta näiteks Laseringi online-poest ja selle esitluskontserdid toimuvad 4. juunil Pärnus, 5. juunil Tallinnas, 11. juunil Tartus. Esineb ka Marten Kuningas. Täpsemat infot leiad Piletilevi kodulehelt.

PIRET ESINES DISKO 4000-GA JA PAJATAS AHISTAJAST



Piret Järvis esines 16. mail koos Disko 4000 ja Aidesega Vabaduse väljakul toimunud üritusel "Aita mõelda suurelt". Ettekandele tuli kolm lugu, esimene neist oli "Eesti Laulu" finaali jõudnud pala "Ei usu".

Piretist, täpsemalt tema ahistajast tehti juttu Kanal2 saates "Eesti staarid ahistajate küüsis". Nimelt kuulis Piret aastal 2007, et võhivõõras mees peab teda oma tütreks ja kõnnib teda otsides paaniliselt mööda linna.

Seltskonnaüritustest väisas Järvis 21. mail viiulitrio Violina plaadiesitluspidu.

KATRINI VABADUSEJANULINE PAPAGOI

Tulihingelised fännid on vast juba kursis, et Kati on oma juuksed tumedamaks värvinud (vaata hiljutise photoshootingu pilte).

Mai alguses andis ta venekeelse intervjuu teleprogrammile "Dobroje Utro Tallinn" ning kuu keskpaiku pani puurist plehku tema Aafrika hallpapagoi Yasha, kelle vabadusejanu kestis õnneks vaid kaks päeva - seejärel naases tark linnuke koju.;)

JA LÕPETUSEKS LÜHIDALT VANILLA NINJAST

Katrin, Piret ja Lenna olid hiljuti Brasiilias ilmunud ajakirja Magazine 77 kaanetüdrukud. Samuti möödus mais viis aastat bändi edukast esinemisest Eurovisiooni lauluvõistlusel (looga "Cool Vibes").