reede, 4. juuni 2010

ALGAVAD "LENNA" ESITLUSKONTSERDID

Täna, 4. juunil toimub Pärnu Kuursaali Kõlakojas Lenna Kuurmaa kauaoodatud sooloalbumi "Lenna" esitluskontsert.

Helikandjalt on seni ilmunud kolm singlit: "Musta pori näkku" (detsember 2009), "Rapunzel" (veebruar 2010) ning "Mida sa teed" (mai 2010).

Mortimer Snerd OÜ poolt väljastatud albumil (mis on sellel nädalal Raadio 2-s nädala plaadiks) on ühtekokku kümme laulu: "Mida sa teed", "Musta pori näkku" (koos Mihkel Rauaga), "Kogu tõde Jüriööst", "Rapunzel", "Tigedad liblikad", "Kotkasilm", "Ebaõnn naeratab", "Maailm ei keerle", "Torm" ja "Aed". Kui Sul plaati veel pole, siis soovitab VNP selle endale kiiremas korras muretseda.;)

Esitluskontserte toimub neli: nagu mainitud siis täna Pärnus, homme (5. juunil) Tallinnas, 11. juunil Tartus ja 20. juunil Suure-Jaanis.

Vanilla Ninja Portaalile tunnistasid nii Katrin Siska kui Piret Järvis, et nemad Tallinnas toimuvale esitluskontserdile Rock Cafe's tõenäoliselt ei lähe. Küll aga on end ürituse Facebooki lehel külalistena ära märkinud paljud tuntud eestlased, näiteks Margus Vaher, Marju Kuut, Karl Madis, Mikko Maltis, Jaanika Vilipo, Mart Normet, Sven Sester, Margret Järv, Marvi Vallaste, Margus Tsahkna, Laura Kõrgemäe, Kiur Aarma, Keit Triisa ja Aleksander Ots. Kohale lähevad ka Lenna vend Raido Kuurmaa ja Pireti elukaaslane Kallervo Karu.

Palju jõudu-jaksu Lennale ja tema bändile ning veelkord, edukat albumimüüki!