teisipäev, 15. juuni 2010

DELFI LUGEJAD: MEES, KELLELE LENNA EI MEELDINUD, ON SILMAKIRJALIK!

Pühapäevasel meeste tantsupeol astus teiste esinejate seas üles ka seksikas latekskostüümis ja piitsastatud Lenna Kuurmaa. Kuna Lenna ülesastumine küttis kirgi, uuris Delfi oma lugejatelt, mida nemad etteastest arvasid.

Suuremat osa Delfi lugejatest Lenna esinemine ei häirinud ning see sobis nende arvates tantsupeo temaatikaga kokku.

"Miks ka mitte - kui see on tantsu ja teemaga seotud. Etteaste OLI muljetavaldav ja köitis tähelepanu. Ehk ongi aeg viia Eesti tants murumütsist sammukese tänapäevale lähemale?" arvab Kris.

"Lähtudes peateemast - sobis küll. Tuli oli ju see, mille Lenna kokku võttis ja mida ta esindas. Sobis," arvab elli.

"Ma küll kogu etteastet ei saanud vaadata, aga midan nägin, oli ju väga vahva. Lenna etteastet nägin kah ja mind küll sel moel see lateks ja muu jama ei häirinud. See oli ju selline kerge huumoriga:)," arvab Murmur. "Mehed möllasid tantsida ja mõnus oli vaadata. Vilgats oli muidugi võimas. Üldmulje oli küll pigem jah postiivne ja näha oli, et oli püütud teha midagi teistsugust ja kaasakiskuvat. Muidu ma sellist asja väga ei viisi vaadata, aga nüüd mõtlesin, et kindlasti oleks kohapealt väga hea elamuse saanud."

Urmas peab aga kritiseerijaid silmakirjalikeke: "Tule taevas appi! Tegemist oli Meeste tantsupeoga, kellele see etteaste ei meeldinud, ei ole mees! Kes pagan siin kommenteerivad... silmakirjalikud moraalijüngritest tibi-poisid, kellel hakkavad käed värisema, kui midagi vabamat ja raamidest väljas asetsevat silme ette satub. Äärmiselt stiilne ja terav etteaste oli. Ja kogu üritus üldiselt oli ka väga hea ja tasemel! Kes sellest ja muudest toredatest asjadest elus aru ei saa, siis palun avaldagegi oma arvamust siin vaba rahvaajakirjanduse templis Delfis. Ärge oma targemate sõprade ette küll mõtteid avaldama minge. Edasi pungimehed!"

Oli aga ka neid, kelle arvates lenna kostüüm sobimatu oli.

"Kui muidu mõnes shows oleks see kindlasti väga tore, siis sellisel traditsioonilisel üritusel siiski täiesti sobimatu. Tantsupidu ei ole koht, kuhu sisse viia selliseid asju, vaid siiski rohkem traditsioonile rõhku panna," arvab Noor mees.

tuntu küsib aga, kas järgmisel tantsu-laulupeol esinevad ka nuudi-kettide-piitsade ühisrühmad? "Paar stripparite rühma ka... Piits ja lateks jäägu ikka eemale, kuradi raske oli noorematele selgitada, et mida see emand tuleb meite pidu rikkumaie."

eit tuletyab aga meelde, et vaevalt Lenna ise nedale riided valis. "Ega ta siis ise selle kostüümikese peale ei tulnud. Miks teha totakaid küsitlusi, kui see kostüüm oli osa etendusest? Selleks oli järelikult igasugused arutelud juba tehtud vastavate stilistide ja korraldajatega, kes selle heaks kiitsid. See on ju hetkel sama tobe, kui küsida kas Pipi Pikksuka etenduses kõlbavad tripiga sukad..."