reede, 16. juuli 2010

KATI: HOIAN RANNALISTEL SILMA PEAL JA KUI VAJA, SÖÖSTAN APPI

Katrin Siska vett ei karda. "Tuulisele merele lähen ikka lohesurfama, aga tean, et ei tohi oma võimeid üle hinnata. Adrenaliin, mis ma lohesurfist saan, annab mõnusa vibatsiooni terveks päevaks!" räägib Kati ajakirjas Naised.

"Tuulevaikse ilmaga peesitma minnes panen alati päikeseblokki, võtan kaasa peakatte ja pudelitäie vett. Sügavale merre ma ei kipu ja hoian vilksamisi ka teistel rannalistel silma peal, et kui vaja, sööstan appi või keelitan arutuid purjutajaid vette suundumast."

Et Katrin on käinud ka ujumistrennis, siis on vesi talle väga meeltmööda. "Mida ma aga väga kardan, on äike. Kui ikka väga kõvasti müristama hakkab, tõmban kodus kõik juhtmed seinast välja ja poen aknast kaugemale hämarasse peitu."

----------
Niipalju siis sellest artiklist. Augustikuus ilmub seltskonnaajakirja Face Control uus number, milles avaldatud Stina Kase fotod Katrinist. FC on tasuta ning selle ilmumiskohtadest saate ülevaate siit.

Õllesummeri külastamise kohta ütles Kati Ninjaportaalile, et ta tahaks laupäeval proovida hüpet 10m kõrguselt pehmele õhupallile ning kuulata Röövel Ööbikut.