esmaspäev, 26. juuli 2010

VNP TOP 10: NINJADE MEELDEJÄÄVAIMAD SOENGUD

Vanilla Ninja Portaal reastas 10 kõige efektsemat ning enim kõneainet pakkunud Ninjade soengut.

Nende seas on nii meeldejäävaid parukaid kui ka kohustuslikku juuksevärvimist (Triinu "When The Indians Cry" videos).

Kohad 6-10 avaldab VNP täna, paremad palad aga juba homme...;)

10. KOHT: TRIINU "WHEN THE INDIANS CRY" VIDEOS

Kuus aastat tagasi, 2004. aasta juulis filmis Vanilla Ninja Mallorcal muusikavideo singlile "When The Indians Cry". Esmakordselt osales videovõtetel Triinu Kivilaan, kes valiti bändi peale Maarja Kivi lahkumist. Ninjade tollane produtsent David Brandes nõudis, et Triinu värviks oma juuksed blondiks, et tema tulekut vähem tähele pandaks.

Kuigi Triinu oli bändis vaid poolteist aastat, jõudis ta selle ajaga lugematuid kordi oma juukseid värvida. Ükskord blondeeris ta juukseid nädala jooksul suisa kolm korda, siis hakkas neid peotäite kaupa välja kukkuma.

P.S. Äramärkimist väärivad ka Triinu pikad mustad kiharad Eurovisiooni laval Kiievis, mis iseenesest oli soenguna efektsemgi kui "WTIC's".



9. KOHT: MAARJA "DON'T GO TOO FAST'IS"

Praegu sooloartistina leiba teeniv brünett Maarja ehk Marya Roxx oli Vanilla Ninja algusaegadel blond. Üht tema tähelepanuväärseimatest soengutest näeme Ninjade muusikavideos "Don't Go Too Fast".

Aastaid hiljem oli sarnane juuksestiil Triinu Kivilaanel, soolovideos "Home".



8. KOHT: VN VIDEOS "I KNOW"

Piret, Lenna, Kati ja Triinu on videos "I Know" väga stiilsed, kas te ei leia?

Enne video filmimist sõlmisid Ninjad lepingu saksa firmaga Rowenta. Telereklaam tehti Rowenta juuksehooldustootele (föön/sirgendaja), mil nimeks BeLissima.

Magdalena (mängib "I Know" videos Ninjade sõbrannat, kes on suhtes tõelise elumehega) oli Rowenta reklaamikampaania võitja.



7. KOHT: NINJADE RESTART TUURI SOENGUD


2008. aasta juunis tuuritas Vanilla Ninja koos HU?, Mari-Leenu ja A-Rühmaga mööda Eestit, mille jaoks Piret, Katrin ja Lenna lasid omale Casabella juuksesalongis teha uhked soengud.

Juuksur Evelin Tüksammel, salong Casabella: "Enne tuurile minekut said kõik kolm Vanilla Ninja tüdrukut endale juuksepikendused. Katrini soengu tegemisel kasutasin Hollywoodi lemmikaksessuaari, naturaalsetestjuustest Clip Ini juuksepikendusi. Need on muutunud staaride seas sama tavaliseks kui päikeseprillid või käekott ning seda just oma lihtsuse ja kasutusmugavuse pärast. Clip Ini juuksepikendustega võib soovi korral oma imagot muuta, paigutades neid soengus erinevalt.

Kuna Katrinil on oma juuksed väga efektselt värvitud, tuli ka juuksepikendused osaliselt eelnevalt sama tooni värvida.

Sirgestasin nii Katrini juuksed kui ka juuksepikendused sirgestusraudadega, kasutades kuumakaitset. Soengu kohevamaks muutmiseks tupeerisin Katrini juuksed ja viimistlesin need lakiga.

Lennale ja Piretile paigaldasin püsijuuksepikendused. Soengu efektsemaks muutmiseks lisasin blondidesse juuksepikendustesse ka mõned tumedamad salgud.

Lennale keerasime lokitangidega juustesse kerged lained. Et kaitsta juukseid lokitangide kuumuse eest, kasutasin enne lokkide keeramist Racoon Xtendi kuumakaitset.

Pireti juuksed sirgestasin sirgestusraudadega. Ka Pireti juustele pihustasin enne sirgestamist kuumakaitset.

Mõlema soengu lõppviimistlusel kasutasin juuksepikendustel Racoon Xtendi juukseotsaseerumit, mis turgutab hapraid juukseotsi ja aitab juuksestruktuuri toita ning taastada."



6. KOHT: 80NDATE ROCKSTAARID


Piret Järvis "Rockstarzi" videost: "See on selline väga naljakas video. Meil endal oli ka lõbus seda teha. Poole sellest videost oleme ise – n.-ö. meie ise tuuril. Ja ülejäänud pool videot näeme välja nagu 80ndate rokipeerud või 80ndate rokistaarid."

Jah, Ninjade "80ndate väljanägemine" on meil endiselt selgesti meeles...;)



Tabel jätkub homme...