neljapäev, 23. detsember 2010

EESTI KAUNIMA NAERATUSE OMANIK KALLERVO KARU EI TEA HAMBAAUKUDEST MIDAGI

Kallervo Karu võib enda üle uhke olla - mees on üks paljudest, kes fotokonkursil "Eesti otsib ilusaimat naeratust" osales ja üks neist, kes selle võitis.

"Nägin internetis kuulutust, et selline asi toimub ja otsustasin osaleda," räägib Kallervo Kroonika Online'ile sellest, kuidas ta võistlusel osaleda otsustas ja enda pildi teele pani.

Säravvalge naeratusega Karu on tänaseks ka auhinna - hammaste sügavpuhastuse - kätte saanud. "Käisin eile ära ja sülitasin õhtu otsa verd," lõõbib ta.

Piret Järvise kihlatul on hammastega igati vedanud ja hambaarstigi on ta elu jooksul külastanud vaid neljal-viiel korral. "Mulle pole elus ühtegi puurimist tehtud ega plommi pandud. Eks see enamasti on vist nii, et kel on head hambad, need nende eest väga palju ei hoolitse ja need, kel pole, näevad kurja vaeva," arutleb Kallervo ja soovitab kõigil usinalt hambaid pesta.

Tegu oli Kliinik 32 hambaravi (Tornimäe 5, Tallinn) fotokonkursiga, mille lisaks Kallele võitsid veel Kady-Kairit Kerve, Riina Mitt, Triinu Nõu, Mario Ermas ja Elen Kolli.

Konkursi auhinna, hammaste sügavpuhastuse paketi hind on kliiniku kodulehe teatel 1000 krooni.