laupäev, 25. detsember 2010

MAARJA MERISTE-KIVI 2010

Ameerikas elav endine Ninja, praegu soolokarjääri tegev Maarja Meriste-Kivi ehk Marya Roxx on küllap oma 2010. aastaga väga rahul: ta käis kaks korda Euroopas kontserttuuril, sõlmis plaadilepingu Global Music'uga ja andis Euroopas välja oma esimese sooloalbumi "Payback Time".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LÕPPEVA AASTA OLULISEMAD UUDISED MAARJA MERISTE-KIVI KOHTA:

JAANUARIS teavitas Maarja fänne oma veebruarikuisest kontserttuurist Euroopas.

Samuti tähistas ta 18.01. 24-ndat sünnipäeva.

VEEBRUARIS suhtles ametliku kodulehe jututoas austajatega ja andis neile võimaluse mõelda kontserttuurile nimi, milleks valiti lõpuks "Time To Run 2010".

Endine Ninja tuuritas veebruaris ja märtsis Prahas, Viinis, Zürihis ja Pariisis.

Eesti Vabariigi aastapäeva puhul küsis portaal Publik lauljatarilt, kuidas Meristed Ameerikas kodumaa aastapäeva tähistavad.

"Tavaliselt oleme teinud ilusa õhtusöögi," ütles Maarja. "Peame tähtsaks õpetada Dora-Liisale eesti keelt, kultuuri ja rahvussümboleid."

Millal perekond Eestisse tagasi tuleb, ei osanud ta öelda, ent tunnistas: "Kui olen vaga pikalt Eestist eemal, siis mõtlen ikka oma sugulastele ja sõpradele..."

AUGUSTIS viibis Maarja Lätis, Jurmala lauluvõistlusel "Uus Laine".

Kohapeal viibinud Õhtulehele rääkis ta oma elust Ameerikas, perekonnast, sportimisest. Eesti lauljatest kiitis Birgit Varjunit, ehkki Eesti muusikamaailmaga ta end palju kursis ei hoia. Ka endiste bändikaaslaste Piret Järvise, Katrin Siska ja Lenna Kuurmaa tegemised talle huvi ei paku.

Samuti teatas Maarja fännidele, et tuleb oktoobris Euroopasse esinema.

SEPTEMBRIS sai Meristete tütar Dora-Liisa kuueaastaseks ning Maarja ja Renee tähistasid kuuendat pulma-aastapäeva.

OKTOOBRIS kuulsime uudist, et lauljatar on sõlminud plaadilepingu ja annab peagi välja oma sooloalbumi "Payback Time".

Samal kuul andis Maarja kontserte saksa metalbändiga Primal Fear.

NOVEMBRIS tuligi lõpuks, kuus ja pool aastat peale lahkumist Vanilla Ninjast, Euroopas müügile Maarja album "Payback Time".

Plaat, mille andis välja Global Music, sisaldab 10 lugu: "Time To Run", "Oh Yeah", "Strong", "21", "Filth", "Rebel", "Nothing Going On", "Loverboy", "Payback Time", "Boneyard".

"Payback Time'i" produtsendiks on Kevin "The Caveman" Shirley, kes on teinud koostööd HIM-i ja Iron Maideniga.

Albumi ilmumise puhul sõitis Maarja Suurbritanniasse, tutvustades kohalikes meediakanalites ennast ja oma plaati. Lauljatar andis telefoniintervjuu ka Raadio 2 saatele "Siin me oleme".

Edu Meristetele ka 2011. aastaks!