esmaspäev, 1. veebruar 2010

ÕHTULEHT TUTVUSTAB PROJEKTI DISKO 4000

Õhtuleht tutvustab Piret Järvise uut projekti Disko 4000, mille laul "Ei usu" pääses "Eesti Laul 2010" kümne finalisti hulka.

"Disko4000 on tegelikult üks ääretult kirju muusikalise taustaga kooslus," pajatas Piret Õhtulehele. "Meie pundis on inimesi, kes on seni suurema osa oma muusikukarjäärist pühendanud hiphopile, on neid, kes on seni keskendunud rohkem rokižanrile ja olen mina, kes ma olen Vanilla Ninjaga musitseerides peaasjalikult poprokki viljelenud. Disko4000 saab olema üks hullumeelne ja põnev segu meie kõigi senistest mõjutustest ja taustast. Oleme otsustanud, et ei sea endale üleüldse mingisuguseid stiililisi piire ette. Suhtume ühisesse loometegevusse suure mängulisusega ja laseme fantaasial vabalt lennata."

Vanilla Ninjast rääkides ütles Piret järgmist: "Vanilla Ninja pole kuhugi kadunud. Võtame lihtsalt asja hetkel maru rahulikult ja pöörame suuremat rõhku teistele olulistele asjadele oma elus. Samas on juba õige pea ka ninjadelt uudiseid oodata. Uue ühise muusikamaterjali väljaandmine on aga planeeritud aastasse 2012."

Täispikka intervjuud saad lugeda siit.