kolmapäev, 8. detsember 2010

PIRET JÄRVIS HAKKAS JÄLLE KOOLIS KÄIMA

Piret Järvis oli sel suvel tõsise valiku ees - kas minna sügisest õppima Tartu Ülikooli ajakirjandust ja suhtekorraldust või asuda tudeerima semiootikat.

Ehkki ta sai mõlemale erialale sisse, otsustas Piret praktilistel kaalutlustel siiski esimese kasuks.

Järvisele, kes töötab igapäevaselt majandus- ja kommunikatsiooni ministeeriumis avalike suhete peaspetsialistina, kuluvad uued tarkuseterad töös kindlasti ära.

Piret on ajakirjandust ja suhtekorraldust ka varasemalt Concordia ülikoolis õppinud, kuid seal jäi haridustee Vanilla Ninjaga mööda maailma ringi tuuritamise tõttu pooleli. "Asusin kohe peale keskkooli lõpetamist suhtekorraldust õppima, kuid kuna tulid ajad, mil olin palju Eestist eemal, olin sunnitud õpingud teise aasta peal pooleli jätma," räägib ta Kroonika Online'ile.

Järvis on alati teadnud, et tahab ülikooli ühel päeval ära lõpetada ning kuna viimastel aastatel on elu Eesti-kesksem, siis oli õpingutega jätkamiseks just õige aeg. "Kuna jätkan õppimist samal erialal, mis tal Concordias mõne aasta eest pooleli jäi, siis saan paljud oma eelnevast perioodist kogutud ainepunktid uude programmi üle tuua," tõdeb Piret.

See tähendab ühtlasi ka seda, et diplomi saamiseni peab ninjatüdruk veel vaid umbes poolteist aastat koolis käima.